Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim başliği açali çok olmussun ama keşke sonucu yazsaydin da bizim gibi düzensizliği olup hamile kalmak isteyenlere umut olsaydin
Sonuç nedir hamile kalabildin mi?
Canim başliği açali çok olmussun ama keşke sonucu yazsaydin da bizim gibi düzensizliği olup hamile kalmak isteyenlere umut olsaydin
Sonuç nedir hamile kalabildin mi?
benim hep düzensizdir. 5 ile 10 arası gecikir. gecikme 10 günü bulunca doktora gittim pkon var dedi. kan tetkikleri yaptı onlar normal çıktı. sonuçalrımı alıp başka doktora gitiim. ultrasonla muayene etti. sende pko falan yok dedi. yumutlamışsın dedi. adetimden tam 14 gün önce. doktora gitmeden bir gün önce ilişkiye girmiştik. bir de doktor yumurtaladın deyince. ertesi sabah ilişkiye girdik. sonra aile boyu grip olduk başka denememiz olmadı. şükür ki denk getirmişiz. hamile kaldım. düzensizlik sorun değilmiş demek ki yeter ki hormon değerlerin normal sınırlarda olsun. Allah her isteyene anne olmayı nasip eder inşallah.