adet düzensizliği olan ve ovitrelle kulanan bayanlar!

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
herkese selam bayanlar.Yaşım 37 klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay,ikinci bebek için.yumurtam 23 mm idi ovitrelle vuruldum haziran 18 de.iki kere 25 haziran ve 1 temmuzda kan tahlili yaptırdım negatifti.ve hala adet olmadım.Benim gibi adet düzensizliği olup ovitrelle vurulan ve adet olan var mı?Ovitrelle eğer hamile kalmazsan adet görmeni sağlıcak dedi doktor ama ne glen var ne gidden son adetin üzerinden 33 gün geçti:(

Son düzenleme:
herkese selam bayanlar.Yaşım 37 klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay,ikinci bebek için.yumurtam 23 mm idi ovitrelle vuruldum haziran 18 de.iki kere 25 haziran ve 1 temmuzda kan tahlili yaptırdım negatifti.ve hala adet olmadım.Benim gibi adet düzensizliği olup ovitrelle vurulan ve adet olan var mı?Ovitrelle eğer hamile kalmazsan adet görmeni sağlıcak dedi doktor ama ne glen var ne gidden son adetin üzerinden 33 gün geçti:(

slm bende ovitrelle yapıldı bugün sabah geçen ay kullandım 12.gün adet olmuştum daha önce de 2 kez kullandım gebelik oldu ama düşükle sonuçlandı

bende vurulmstm adetm 3 4 gün erken geldi .. sende kist olusmus olabilir cnm .. bu ay tekrar denedk inş sonuç verir :(

Back
X