Adet düzensizliği ve gebe kalma

merveevr9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
7
2
1
Selam arkadaşlar 7 Aydır gebe kalmakla uğraşıyorum ama maalesef polikistik over sendromu m var ve son 1 yılda çok kilo aldım :110: geçen sene hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım Allah'ın işi işte maalesef düşük yaptım düşükten sonraki ilk 3-4 ay düzenli kanamam oldu ondan sonra hep düzensiz gelmeye başladı.. kendi sorunun yetmiyormuş gibi eşiminde sperm sayısı çok az çıktı.. geçen ay hormon terapisi görmeme rağmen hiçbir şey gelişmedi sizce ne yapabilirim?? Eşim vitamin kullanıyor gelecek ay tekrar kontrole gidicez.. :KK17:

Dört aylık evliyim adet düzensizliğim adet olmaya başladığımdan beti devam ediyor anne olmyı çok istiyorum deniyoruz ama olmuyor hiç olmıycak diy çok endişeleniyorum nolur yardımcı olun

Bende 6aylık evliyim adet olmaya başladığım günden beri hep düzensizlik var son 3aydır adetim düzenli geliyor ama evlendiğim günden beri hiç korunmadım anne olmak istiyorum ama olmuyor psikolojim çok bozuldu her benek gördüğümde ağlamaya başlıyorum hiç olmıycak diye çok korkuyorum nolur yardımcı olun

Back
X