Adet düzensizliği ve hamilelik

Kayra Liya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
21
4
1
35
Arkadaşlar merhaba. Benim adet düzensizliğim var ilk gebeliğimde yumurtlama testiyle hamile kalmıştım kızım 3 yaşında ikinciyi düşünüyorum geçen ay olmadı sanırım yumurtlamayı kaçırdım. Bu ay ovulasyon testim yoktu. bu ayda iki hafta gecikti laboquik gebelik testi kullanıyorum hep negatif acaba bozuk olabilir mi miratech kullandım çift çizgi çıkmıştı ayın başında o kesin bozuktu eminim. Kasıkta ağrı batma gögüs sızlaması hepsini yaşıyorum. Ama kan testi içinde gitmek istemiyorum üzülüyorum. Adet düzensizliği olup hamile kalanlar yardımcı olabilir mi birde gebelik testi yalancı negatif olabilir mi?

Valla bende internette laboquick sipariş ettim yorumları çok güzeldi yalancı negatifi bırak yalanci pozitif bile gösteriyor.

Valla bende internette laboquick sipariş ettim yorumları çok güzeldi yalancı negatifi bırak yalanci pozitif bile gösteriyor.
Ben ilk hamileliğimi onunla öğrenmiştim bhcg 50 idi aşırı silik gösterdi. Bu kez yine güvendim ama bilemiyorum. Pandemi nedeniylede gitmek istemiyorum hastaneye şimdilik. Başka testle denicem miratech te çift gördüm ama o zaman çok erkendi o kesin yanlıştı başka testlerde negatif çıkmıştı

Ben ilk hamileliğimi onunla öğrenmiştim bhcg 50 idi aşırı silik gösterdi. Bu kez yine güvendim ama bilemiyorum. Pandemi nedeniylede gitmek istemiyorum hastaneye şimdilik. Başka testle denicem miratech te çift gördüm ama o zaman çok erkendi o kesin yanlıştı başka testlerde negatif çıkmıştı
Hadi ya bunu bilmiyordum bende hassasiyeti çok düşük zannediyorum. Çünkü reçetesinde hassasiyeti bhcg 5 yazıyor.

Hadi ya bunu bilmiyordum bende hassasiyeti çok düşük zannediyorum. Çünkü reçetesinde hassasiyeti bhcg 5 yazıyor.
Hatta ilişkiden 5 gün sonra yazıyor bana gelen bilgilendirme broşüründe ama bu mümkün değil döllenme bile 3 gün sürebilir rahme yerleşmeyle beraber kanda bile 10-12 günde belli olur diyor doktorlar kişiden kişiye 1 kaç gün değişir tabi

Hatta ilişkiden 5 gün sonra yazıyor bana gelen bilgilendirme broşüründe ama bu mümkün değil döllenme bile 3 gün sürebilir rahme yerleşmeyle beraber kanda bile 10-12 günde belli olur diyor doktorlar kişiden kişiye 1 kaç gün değişir tabi
Ya evet resmen artık psikolojim bozuldu. Bazen yapıyorum 3 4 gün kala pozitif çıkıyor aynı anda iki teste yapıyorum biri pozitif diğeri negatif anlamıyorum bende test yapmama kararı aldım adet gecikmeden

Ya evet resmen artık psikolojim bozuldu. Bazen yapıyorum 3 4 gün kala pozitif çıkıyor aynı anda iki teste yapıyorum biri pozitif diğeri negatif anlamıyorum bende test yapmama kararı aldım adet gecikmeden
Bazı ilaçlar hcg yi yükseltiyormuş o yüzden pozitif çıkabiliyor bazende bozuk çıkıyor. Benim adet düzensizliğim olduğu için korunmayı bıraktığımdan beri yapıyorum migrenim var ilaç içmekten korkuyorum parolla da geçmiyor zaten. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah

Laboquik le ikinci çizgiyi aşırı aşırı silik gördüm fotoda bile çıkmıyor sadece dikkatli bakınca görüyorum. Sende yalancı pozitif nasıl oldu kaç kere? Silik mi gördün

Back
X