adet düzensizliği

iki prenses annesi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
415
129
18
merhaba arkadaşlar aranızda adet düzensizliği yaşayanlar varsa catlatma iğnesinden kaç gün sonra adet odunuz tabi gebelik oluşmadıysa ben iki ayda bir olurum da benim bu gün iğnenin 6 günü acaba hamile kalmazsam ne zaman olurum benim gibi olan varmı şimdiden teşekkürler rabbim yardımcınız olsun

merhaba arkadaşlar aranızda adet düzensizliği yaşayanlar varsa catlatma iğnesinden kaç gün sonra adet odunuz tabi gebelik oluşmadıysa ben iki ayda bir olurum da benim bu gün iğnenin 6 günü acaba hamile kalmazsam ne zaman olurum benim gibi olan varmı şimdiden teşekkürler rabbim yardımcınız olsun
Yumurta çatladiktan 14 gun sonra adet olunur normalde. İğneden 36 saat sonra yani 1 bucuk 2 gün sonra yumurta çatlıyor.. İnşallah gebesinizdir.
Polikistik over mi var sizde de

Yumurta çatladiktan 14 gun sonra adet olunur normalde. İğneden 36 saat sonra yani 1 bucuk 2 gün sonra yumurta çatlıyor.. İnşallah gebesinizdir.
Polikistik over mi var sizde de
bilmiyorum canım ben hep böyle iki ayda bir bazen de daha uzun adet olurum sanırım yumurta tembelliği birde lh yuksekligi bu ay hormun tahlilim de lh yuksekligi 8. 70 çıktı önce klomen 5 içtim adetimin 11. günü gittim yumurtam 20 mm olmuş doktor gine yazdı 13 günü yaptım şimdi beklemedeyim hayırlısı artık bu arada cevabın için çok teşekkürler canım allah gönlüne göre versin

Back
X