Gebeliğe Hazırlık Adet düzensizliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Saripapatya543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
52
6
1
31
Kizlar adet duzensizligi olan biri yumurtlama günlerini nasıl takip edebilir ? Bu konuda çok muzdaripim çocuk istiyorum takvimin adet günüme göre ovulasyon dönemi çıkartiyo adetim takvime uymuyoki

Kizlar adet duzensizligi olan biri yumurtlama günlerini nasıl takip edebilir ? Bu konuda çok muzdaripim çocuk istiyorum takvimin adet günüme göre ovulasyon dönemi çıkartiyo adetim takvime uymuyoki
bızım gıbı adet bıtımınde yapmaya baslamak uzre ovulasyon testı alabılırsın :)) allah ne zaman nasıp ederse o zaman verır tabı ama en azından yumurtlama gununu kacırmazsın boylelıkle

Kesinlikle ovulasyon testi ile takip etmelisiniz. Ben 42 /45 degisiyor dongum surekli yumurtlama da degisiyor, bj ay 26. Gün oldu mesela test yapmasak bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…