Adet duzensizligi

sryyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
2
0
36
32
Merhabalar 28 yasinda bekarim adetim 10 gunu gecebiliyor 2 gun normal sonra kahverengi leke geliyor iki adet dongu arasindada lekelenmeler oluyor ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim

Merhabalar 28 yasinda bekarim adetim 10 gunu gecebiliyor 2 gun normal sonra kahverengi leke geliyor iki adet dongu arasindada lekelenmeler oluyor ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba ben bekar oldugum zamanlar 3-5 ay normal zamaninda adet olurdum sonra 3-4 ay duzensiz adetim olurdu doktora gitdim bir sorun yok dedi shimdi evliyim 1 senedir bashta cok duzensizdi sonra yeniden duzeldi 3-5 aydi normal oluyordu shimdi bu ay 1 eylulde zamanimdi olmadi ve shimdi kahve reng akintilarim var bende yoruldum boyle sorundan

Merhaba 40 50 gunde 1 adet görüyorum doktora gittiğimde hiç bir sorun olmadığını söyledi düzelmesi için ne yapmalıyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…