• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Düzensizliği

3 kutu duphaston bitirdim ilacı kullanırken zamanında regl oldum ama bu ay ilaçlar bittiği için kullanmadım. Regl dönemim geldi yüzümde sivilceler çıktı, kasıklarımda regl olacak gibi hafif kramplar hissettim ama regl olmadım yine... Sürekli dkh kullanmak istemiyorum, doktorum da 3 aylık yazdı kullan normale dönecek mi bak ona göre tekrar yazarız falan dedi ama artık doktora da gitmek istemiyorum defalarca gittim ve sonuc alamıyorum. İnsanların doğustan sahip olduğu seylere bile sahip olamamak çok kötü :(
Seni anlıyorum strese girme desemde gireceksin. Ama kafandan atmaya çalış saglıklı beslen. Biz olamıyoruz dedikçe olmuyoruz o yüzden kafadan atmamız lazım

Ben de belirti yasıyorum ama olamıyorum, ve dediğiniz gibi olduğum zamanlarda da yoğun kanamam olmuyor. Stres maalesef hayatımda hep var azaltamıyorum.
Hayıt tohumu değil ama soğan kürü, maydonoz sapı çayı, pcos çayı, spearmint çayı falan denedim ama hiçbiri işe yaramadı bende..
Soğan kürü ve maydanozu ben de denedim çok etki etmedi içtikten 5 gün sonra falan olmuşumdur 😂stres en önemli faktörlerden maalesef bnei de hayatımın başrolünde yer alıyor. Kilonuzu merak ettim ben sağlıklı beslenip kilo verdiğimde düzene sokmuştum ama sonra vücudum kilo almaya yatkın eski düzensizliği ne geri dönmüştü

Soğan kürü ve maydanozu ben de denedim çok etki etmedi içtikten 5 gün sonra falan olmuşumdur 😂stres en önemli faktörlerden maalesef bnei de hayatımın başrolünde yer alıyor. Kilonuzu merak ettim ben sağlıklı beslenip kilo verdiğimde düzene sokmuştum ama sonra vücudum kilo almaya yatkın eski düzensizliği ne geri dönmüştü
Kilo problemim yok 160-50 kiloyum hatta dönem dönem daha da düşebiliyor

Back
X