merhaba bora bey ben 27 yaşımda 10 aylık evliyim hiç korunmadık ama 10 aydır hamile kalamadım yanlız geçen ay adetim 6 gün geçti sonra oldu bu ayda 3 gün geçti hala olmadım ama karında ağrım ve kasık batmalarım var sanki adet olacakmışım gibi arkadaşlarım üstüne görme olabilir dedi sizce bu mümkün olabilirmi adetlerim düzenli oalarak 28 günde olurdu ama 2 aydır 33 günü geçiyor
merhaba bora bey ben 27 yaşımda 10 aylık evliyim hiç korunmadık ama 10 aydır hamile kalamadım yanlız geçen ay adetim 6 gün geçti sonra oldu bu ayda 3 gün geçti hala olmadım ama karında ağrım ve kasık batmalarım var sanki adet olacakmışım gibi arkadaşlarım üstüne görme olabilir dedi sizce bu mümkün olabilirmi adetlerim düzenli oalarak 28 günde olurdu ama 2 aydır 33 günü geçiyor
Hedeflediğiniz bir şey var, bu da streses ve adet gecikmelerine yol açabilir. Gebe kalacağınıza olan inancı kaybetmeyin, bebeğinize kavuşmanız dileği ile...
merhaba bora ben 18 mayısta bebeğimi kaybettim karnımda ölmüştü 11 haftalıktı
ilaçla bebeğim düştü kürtaja gerek kalmadan alındı bebeğim
doktorum sen kolay atlattın zedelenmedin dedi
bebegimiz olsun cok istiyoruz
acaba ara vermelimiyiz tekrar ne zaman düşünelim dersiniz
doktorumla henüz konuşmadık bunu sizede sormak istedim
iyi çalışmalar
merhaba bora ben 18 mayısta bebeğimi kaybettim karnımda ölmüştü 11 haftalıktı
ilaçla bebeğim düştü kürtaja gerek kalmadan alındı bebeğim
doktorum sen kolay atlattın zedelenmedin dedi
bebegimiz olsun cok istiyoruz
acaba ara vermelimiyiz tekrar ne zaman düşünelim dersiniz
doktorumla henüz konuşmadık bunu sizede sormak istedim
iyi çalışmalar
Çok geçmiş olsun. Bedeninizin fiziksel toparlanmadan çok ruhsal toparlanmaya ihtiyacı var. 3 ay sonra denemeye başlamanızı tavsiye ederim. Bebeğinize kavuşmanız dileği ile...