yaw arkadaşlar 43.günümdeyim hala adet olmadım.offf yaaa.gecen hafta doktora gittim bu düzensizlik için.kan testi yaptı.ultrason çekti bir problem yok dedi.progesteron verdi adetimin 15.gününden itibaren kullanayım diye ama halaaa adet olmadım.35 gün veya 40 gün olurdu ama bu sefer 40 da gececek gibi.göğüslerde acı yok,canım tatlı isterdi önceden adetim yaklasırken o da yokbugün belki diye idrar testi yaptım negatif cıktı
senağlama
benimde düzensiz. 5ay görmedim adet doktora gittim PRIMOLUT-N 5 MG 30 TABLET den verdi 10gün sonra geldi. arkasından 12gün sonra tekrar geldi. şimdi ise 1buçuk aydır yine gelmiyor.
benimde düzensiz. 5ay görmedim adet doktora gittim PRIMOLUT-N 5 MG 30 TABLET den verdi 10gün sonra geldi. arkasından 12gün sonra tekrar geldi. şimdi ise 1buçuk aydır yine gelmiyor.
canım senin genelde hep bu kadar uzun gecikir miydi?geçen hafta ben doktora gittiğimde doktor bir sorun yok demişti bana.o günden sonra folik asit kullnıyorum.acaba folik asit adet gecikmesi yapar mı?senağlama
folik asit çocuk öncesi hazırlık hapıydı değilmi ilk defaysa adet geçikmen ve yenide başladıysan hapı o etkileye bilir benim daha önce hiç böyle olmazdı bu sene ne oldu bende bilmiyorum.
ilk defa bu kadar gecikti canım.evet folik asit almayada başlayalı 10 gün oldu.belkide o yüzdendir dediğin gibi.acayip belim ağrıyor kaç gündür ya birde karnımda bir şişlik var gibi.anlamadım.sen tekrar bir doktora görün istersen.bir de ne dedi doktorun nedenmiş senin bu düzensizlik?
benimki hormonlar çok yüksek cıkmıştı ama doktor bir proplem yok demişti ama yine gelmedi folik asit çok klo aldırıyor dikkat et sen bebiş istiyormusun
evt istiyorum canım 2 sene bitti evliliğimizde.ben bu sabah test yaptım dayanamadım.rüyada görmüştüm.5 dk boyunca birşey yoktu.sonra okula gittim geldim.baktım diğer tarafta çizgi değilde bi leke vardı çok açık kırmızı anlamadım.çizgi şeklinde mi oluyoki diğer taraf cok merak ediyorum.