adet düzensizliği

ulkerarici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
50
2
36
38
İstanbul
selam kızlar sizlere sormak istediğim bir şey var benim adet dönemlerim 39 günde bir oluyor hamile kalmak istiyorum ama yumurtlama tarihimi hesaplayamıyorum benim gibi adet düzensizliği olup ta hamile kalabilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

ilk önce bir doktora gidin bence. çünkü 35 günden uzun adet dönemleri pek normal sayılmıyo. en azından bana doktorum öyle demişti.

doktora gittim polikstik over dedi doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım çok rahatsızlandım koyu renkli akıntılarım oldu ilacı bıraktım sonra tanıdığım bir doktora danıştım çok normal değil ama hep 39 günde bir oluyorsa normal dedi bilmiyorum yeni bir doktor bulmam lazım galiba

polikistikover isen biraz daha zor. bende pkoluyum 40 günde bie adet olurdum. doktora gittim ilaç falan içiyorum. tabi biz bebek istiyoruz diye gittik. şimdi 29 günde bir oluyorum adet.

cewo merhaba bende pko luyum doktorun sana ne ilacı verdi söyleyebiir misin? kaç yıldır bıktım artık yaa bu düzensizlikten:/

merhaba canım. biz bebek istediğimiz için yumurtlama ilacı, glucophage (şeker ilacı), kan sulandırıcı aspirin, birde folik asit verdi. siz eğer bebek istemiyorsanız farklı ilaçlar vererek düzene sokuyorlar adeti. sadece 1 tane doktora gitmeyin. en az 2 yada 3 ayrı dktrdan bilgi alın.

Back
X