Adet Düzensizliğinden dolayı gebeliği geriden gelenler...

semami

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
358
17
643
İzmir
sat a göre 24+0 haftalık hamileyim. yumurtanın oluştuğu günlerde doktora gittiğimde yumurtanın istediğimiz düzeye gelmesi için 1 hafta beklememiz lazım; o yüzden reglde gecikmeler oluyor dedi. 2 regl arasında muayenede o yumurtayı gördüm ben; o şimdi 23+1 günlük bebiş :))alkisalkisalkis
ondan dolayı ki bebiş 1 hafta geriden geliyor. aynı sorunu yaşayan var mı?

canım bebeğin geriden gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. bahsettiğin şey sende geç yumurtlamadan oluşan geç döllenme var. adet düzensizliğin de bu yüzden olmuştur canım. adet ne kadar geç olursa yumurtlmamada geç oluyor... bu da satına göre geri gibi gözüküyor. merak etme aynı olay bende de var. normalde satım 01.08.09 du ama bendede geç yumurtlama olduğu için hemde 10 gün kadar doktorum hep 11.08.09 diye satımı değerlendirdi. ve bebişim bu sata göre çok uyumlu gidiyor. doğum ise 18 mayıs gözüküyor bu durumda. eğer yumurtlama gününde problem yoksa bebekte bu sata göre yavaş büyüyorsa o zaman problem var demektir.

doğru söylüyosun canım. benim doktorum da sata göre 17 haziran gözüküyor ama bekliycez diyor. çünkü normal doğum istiyorum ben.

bende e aynı sorun var. bir hafta geriden ilerliyorum.doktor geç yumurtladığımı söyledi.

bende erken yumurtluyorum. o nedenle sanırım bebeğim 3 gün önden gidiyor.

aynı sorunu bende yasıyom bebiş 2hafta geriden geliyor::)

doktorum normal diyor

bakalım gerçekten de 1-2 hafta geç mi doğacaklar. buradan haberleşelim. ben 24+3 günlük hamileyim. siz kaçıncı haftadasınız?

kızlar ilerki haftalarda bebekleriniz kendi satınıza göre uyumlu hale gelecektir.hatta önden bile gidecektir.mesela benim sat 16 ekim.ozamanlar sata göre 10 haftalık olmam gerikirken 9 haftalık görünüyordum bebek ölçümlerinde.1-2 hafta sonra satımı yakaladım ve bebeğimin gelişimi hızlandı.şimdi satım 20 haftalık bebeğimin tüm ölçümleride 20 haftalık görünüyor.bebeğinizin gelişimiyle alakalı bir durum bu.hele son haftalarda bebekler hızla büyüdükleri için 1-2 hafta önden giden bile var.

önce doğurucam sanırım:)

31+5 suan nisan 28te doğum var bakalım erkencimi olucak geç mi gelicek bebikim

önce doğurucam sanırım:)

31+5 suan nisan 28te doğum var bakalım erkencimi olucak geç mi gelicek bebikim

allah sağlıkla kurtarsın ikinizi de canım. hayırlı haberlerini bekliycez burdan.

gebeliğin ik haftalarından beri geriden mi geliyor, hani belli bi süre sonra haftasına yetişiyor diyorlar ya; öyle bir yetişme söz konusu oldu mu?

selam kızlar birşey sormak istiyorum 1-2 hafta geriden geliyor diyorsunuz başta kan değerleriniz nasıldı yavaş mı artıyordu?

amin canım yarın izne ayrılıyorum sabırsızlıkla doğumumu bekliycem.dua edin benım için cabucak acısız kurtuluyumkaydirigubbakcemile5

selam kızlar birşey sormak istiyorum 1-2 hafta geriden geliyor diyorsunuz başta kan değerleriniz nasıldı yavaş mı artıyordu?

arkdasım reglim 2hafta geçikti eczaneden satılan testlerle baktım defalarca negatif çıktı sağlık ocağına gittim test yaptırdım negatif çıktı doktorumun yaptığı testlerdede negatif çıktı değerlerim düşüktü 3. haftamda değerlerim fırladı birden ultrasondada bebik görülmedi önceleri(yaramaz sey) mol gebelikten süphelendi doktorum önceleri yaramazım görüldü doktor haftaya gelin kalp atışına bakalım dedi o sahne müthişti çok duygulandım şimdi 32. haftamdayım kerata kocaman oldu yarın doktora gidiyoruz:)hihoyyyt

merhaba kızlar
satım 3 mayıs devlet dru 25 haftalık diyo dünde özel dra gittim 27 haftalık diyo ölçümler satınla aynı diyo
şaşırdım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…