Adet düzensizliğine rağmen ilaç kullanmadan hamile kalan varmı?

ben varım canım.yeni gördüm yazını.adetlerim çok düzenszdi doktorum kist olduğunu ve ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ben o ay hamile olduğumu öğrendim.

benimde adetlerim çok düzensizdi bazen5-6 gün sonra bazen10-15 gün sonra olurdum son adet tarihimden geriye doğru giderek yumurtlama hesabı yaptım öncekileri hiç hesaba katmadım ve bu ay tutturmuşum bebişim geliyo:) darısı tüm isteyenlerin başına:ecrin_bebek:

ah canım be benim 3 ayda bir oluyor bizede dua et rabbim bebeşini sana bağışlasın inşallahhhh hayırlı sağlıklı bir bebek olur

bende düzensiz oluyordum ama çok şükür korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.3-4 ay olmadığımı bile hatırlıyorum...

Düzensiz sayılır benimki de.Yani geç regl oluyordum ve belli bir günü yoktu! 35-36-37-38 günde falan oluyordum bazen 40 güne kadar çıkabiliyordum.2. denemem de hamile kaldım, ilaç kullanmadan.Yumurta takibi yaptırmadan : )

Darısı isteyen herkesin başına.

Benimde hep kafasına göre takılır adetlerim 2-3 ay olmadığımı bilirim pko tanısı bile koydular ama ilaç kullanmadan hamile kaldım Allah'ıma çok şükür..
Allah herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kızlar benimde adetlerim düzensiz 2 yıllık evliyim ve ilaçla adet görebiliyorum bu arada sadece ilk 6 ay korunduk sonra bıraktık ama hala tık yok dr a gittik bişey çıkmadı herşey normal bu ay incir kürü yapıyorum bakalım sonucu görücez siz nasıl hamile kaldınız uyguladığınız özel bişeyler var mıydı?

benimde adetlerim düzensiz geçen ay denedik olmadı ama bu ay tam gününde adet oldum o yüzden umutluyum bakalım bu ay kesin tutacak :)

bende varim 38-40 gunde bir adet goruyodum oyuzden bebegimde 2 hafta geridən geliyor.

burda adet düzensizligine ragmen hamile kalanlari görünce cok sasiriyorum. benim adetim kafasina göre takilirdi 3 ay falan olmadigii bilirim 2 yillik evliyim ama sadece ilk 3 ayinda korunduk ve hala hamile degilim sanirim. ben ilac tedavisi yapmadan düzelmedi adetim allah'in isi iste. simdi sabirsizlikla son günlerimi bekliyorum bakalim adet olacakmiyim olmasam dahi hamile olmadigim icin m i olacagim yoksa yine düzensizlik mi var.

ayrica hamile kalmamak cok fazla adetle de alakali degil düzenli adet olup hamile kalamiyor olabilirisniz mühim olan yumurtanizin yeterinc büyük olmasi ve olgun olmasi degilse istersenz ayda iki kere adet olun olmuyor iste..

peki bişey kullandınmı yani bitkisel şeyler birde fsh ve lh oranın nasıldı?

benim de taaa en başından beri hep düzensizdi adetlerim , hatta lisede bi kere 7 ay olmamıştım...hiç bi zaman da düzene girmedi...doktora gittim ama hiç bi teşhis konulamadı..ama benım annem de öyleymiş yıllarca , genetik olduğuna karar verildi..

evlendikten sonra 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım hem korunma hem düzen için , ama ara verdiğim zamanlarda bile hemen bozuluyodu düzenim..

ama hapı tamamen bıraktığım ay da hamile kaldım..
yani düzensizlik genetik de olabilir aile geçmişinizde öyle vakalar varsa çok da takmayın bu durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…