Adet gecikmenin 4. Günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi oznen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oznen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2025
6
1
1
22
Adetimin geciktigi ilk gün kan testi verdim 0-5 çıktı ve hâlâ olmadım adet bugün gecikmenin 4 . Günü idrar testi yaptım iki tane ve negatif

Eklentiler

• 1000004077.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 20
1 hafta hatta bazen 10 gün gecikmeye kadar normal sayılıyor hamilelik belirtisi değil maalesef
Şimdi şöyle ama benim hiç adet gecikmem olmadı daha doğrusu hep Günümden 1 2 gün önce olurdum ve adet belirtim hiç olmadı bu ay 3 gündür bel kasık ağrısı çekiyorum batma gibi şaşırdım kaldım artık

1 hafta hatta bazen 10 gün gecikmeye kadar normal sayılıyor hamilelik belirtisi değil maalesef
Şimdi şöyle ama benim hiç adet gecikmem olmadı daha doğrusu hep Günümden 1 2 gün önce olurdum ve adet belirtim hiç olmadı bu ay 3 gündür bel kasık ağrısı çekiyorum batma gibi

Şimdi şöyle ama benim hiç adet gecikmem olmadı daha doğrusu hep Günümden 1 2 gün önce olurdum ve adet belirtim hiç olmadı bu ay 3 gündür bel kasık ağrısı çekiyorum batma gibi
İsterseniz kan testi verin ya da biraz daha bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…