• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmenin 4. Günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi oznen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oznen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2025
6
1
1
22
Adetimin geciktigi ilk gün kan testi verdim 0-5 çıktı ve hâlâ olmadım adet bugün gecikmenin 4 . Günü idrar testi yaptım iki tane ve negatif

Eklentiler

• 1000004077.webp
    1000004077.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 18
1 hafta hatta bazen 10 gün gecikmeye kadar normal sayılıyor hamilelik belirtisi değil maalesef
Şimdi şöyle ama benim hiç adet gecikmem olmadı daha doğrusu hep Günümden 1 2 gün önce olurdum ve adet belirtim hiç olmadı bu ay 3 gündür bel kasık ağrısı çekiyorum batma gibi şaşırdım kaldım artık

1 hafta hatta bazen 10 gün gecikmeye kadar normal sayılıyor hamilelik belirtisi değil maalesef
Şimdi şöyle ama benim hiç adet gecikmem olmadı daha doğrusu hep Günümden 1 2 gün önce olurdum ve adet belirtim hiç olmadı bu ay 3 gündür bel kasık ağrısı çekiyorum batma gibi

Şimdi şöyle ama benim hiç adet gecikmem olmadı daha doğrusu hep Günümden 1 2 gün önce olurdum ve adet belirtim hiç olmadı bu ay 3 gündür bel kasık ağrısı çekiyorum batma gibi
İsterseniz kan testi verin ya da biraz daha bekleyin

Back
X