Adet gecikmesi 17. Gün

gamze5289

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
37
10
3
22
Kızlar bugün döngümün 40. günündeyim geçen iki ay boyunca da 22 gün arayla regli gördüm bu ay bu kadar gecikmesinin sebebini bir türlü anlayamadım Pcos var amh 5.7 çıkmıştı doktor reglin ikinci günü gel tekrardan test ver demişti hala ben regli bekliyorum 24 Temmuz’a kadar bütün idrar testleri negatif 25 Temmuz sabahı verdiğim kan testi de negatif çıkmıştı halen hiçbir şey yok yani artık dua ediyorum ya regli olayım ya da artık bir gebelik falan çıksın diye bu arada çok istiyoruz çocuk iki yıllık evliyiz 4 5 aydır deneme aşamasındayız ama olmadı bir bu ay ümidim var inşallah dualarınızı esirgemeyin🤗🤗🥹🥹🥹

Merhabalar benimde bugün 44. Günü 3 gün önce evde test yaptım negatif di bugün kanda baktiracam onda da çıkmazsa neyden kaynaklı bilmiyorum

IMG_3103.webp

Kızlar bu sonuç doğru muuuuuu

Ayyy hemen çıktı o çizgi hemen o kadar mutlu oldum ki ilk defa kaç testimden sonra bu çizgiyi görmek beni aşırı mutlu etti hemen gidip az önce kan testi verdim umarım çıkar kızlar dua edinnnnn🥰🥰🥰
İnşallah hayırlısıyla çıkar Allah sağlıkla kucağın almayı nasıp etsin canım ben bile silik çizgini görünce sevindim🥰

Prodector marka değil mi bende yorumlara bakıp almıştım herkes yanlış sonuç çıkarmıyor dedi ama yalancı pozitif sonucu varmış bende bu testi kullandım sizinki gibi çıktı korkuma kan vermeye gidemiyorum. Gecikmenin 25.günü döngümün 57.günü
Hayır markası Days doctor du yaptığım testin Prodoctor iyi bir markadır eğer benimki gibi çıktıysa o Marc’a teste bence kan verin gecikmenin 25. günü normal değil döngüünüz de benden uzunmuş bu arada bir benim sanıyordum bu kadar geciken benim de şu an döngümün 50. günü 🥹🥹 hala regl olmayı bekliyorum🥹🥹🥹

Back
X