• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi 3. Gün

lalegul001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
11
0
1
27
Merhaba ardalaşlar son adet tarihim 7 mart. 7 nisanda olmam gerekiyordu fakat olmadım. 14 martta yerleşme kanaması yada yumurtlama kanaması artık neyse o durumu yaşadım 3 gün. Belirti olarak ara ara kasığımda sancı oluyor 3 gündür baş ağrım ve midem bulantım var. 10 gün önce kan testi verdim 0.2 çıktı bugün kendim Test yaptım ama tek çizgi çıkıyor. Gebelik ihtimali olabilir mi normalde hep düzenli olurum asla gecikmezdi.

Merhaba, son adet tarihiniz 7 Mart ise ve döngünüz 30 gün civarında ise, muhtemel yumurtlama tarihinizin 20-21 Mart civarı olması lazım. Dolayısıyla 14 Martta yaşamış olduğunuz kanama yerleşme kanamasından ziyade ara kanama olabilir diye düşünüyorum.

Şuan belirttiğinize göre 2 günlük gecikmeniz var. İdrar testini 3-4 gün sonra tekrarlamanızı öneririm. 10 gün önce kan testi verdiğinizde negatif çıkması çok normal çünkü gebelik varsa da o dönemde muhtemelen embriyo rahme yeni tutunuyordu. Gecikmenin en fazla 10.gününde hala negatifse, kadın doğum uzmanınıza görünmeniz gerekebilir.

Geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız.

Merhaba, son adet tarihiniz 7 Mart ise ve döngünüz 30 gün civarında ise, muhtemel yumurtlama tarihinizin 20-21 Mart civarı olması lazım. Dolayısıyla 14 Martta yaşamış olduğunuz kanama yerleşme kanamasından ziyade ara kanama olabilir diye düşünüyorum.

Şuan belirttiğinize göre 2 günlük gecikmeniz var. İdrar testini 3-4 gün sonra tekrarlamanızı öneririm. 10 gün önce kan testi verdiğinizde negatif çıkması çok normal çünkü gebelik varsa da o dönemde muhtemelen embriyo rahme yeni tutunuyordu. Gecikmenin en fazla 10.gününde hala negatifse, kadın doğum uzmanınıza görünmeniz gerekebilir.

Geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız.
İnşallah böyle olunca çok strese girdim belki stresten ötürü de gecikme yaşıyor olabilirim bilmiyorum. Bekleyeyim o zaman

Back
X