Adet gecikmesi,ağrı,kahverengi akıntı

thils

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
505
536
103
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Son adet tarihim 29 ağustos. Son adetim ve bi önceki adetim bittikten 1 hafta sonra 3 gün süren kahverengi kanama yaşamıştım. Geçen ay doktora gittim adet olunca doğum kontrol hapına başla dedi. Ama adet olamıyorum 5 gün gecikti kahverengi lekelenmelerim var ve biraz bel ağrım var normalde adet olacağım zaman öncesinde az az kahverengi gelip çoğalır adete döner sizce neden olabilir bu durumu yaşayan var mı? Adetim günü gününe gelir normalde Doktora randevu alamıyorum yakınımdaki hastane dolu

Mesajını yeni gördüm canım son durumun ne adet oldun mu ?

M
Denerim teşekkür ederim civanperçemi çayı içiyorum ben o da iyi geliyor
Morelini bozma bak biz kadınlar çocuk yönünden sabırsızız ve olmasını isdiyoruz çok güzel bi duygu biliyoruz ama sitres işin içine girdiğinde adet oluyoruz çünkü üstüne çok düşüyoruz sakin kal adet bittikten sonra bidaha yumurtla olacak insallah busefer tutar inş

Ben 5 yıldır istiyorum 2 tüp bebek sayısız asılama denedik eşimde problem olduğu için kendiliğinden olması biraz zor. Nasipse tekrar tüp bebek deniycez bir ay sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…