Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğru ama tam tersi bekarken 3 beş gün oynuyodu adet günlerim evlendim tam 3 aylık evliyim iki defadır 27 gübde bir oluyodum bu defa da gecikti bekleyelim bakalm
En hiç bisey kullanmiyorum bu ay içinde ovülasyon testi kullandım buraya atmşlğımda var hatta erken gebelik testi yaptım negatif ama hala adet olmadm bugun 5 gün oldu geçeli göğüslerimde hassaslık var çenemde iltihaplı sivilceler var kocaman bi türlü anlam veremedim napsam bilemedim
Benimde yanaklarımda var iltihaplı sivilce, bugünde kasığıma biran bir sancı girdi ama bakalım bekliyorum. Normalde yumurtlamamda adetimde günü gününedir, bu gecikme neyşn nesi anlamadım. Bir evladım var Allah bağışlasın 2. Yi düşünüyorum. İlkinde böyle olmamıştı gecikme olmadan öğrenmiştim herseyi. Bende çarşamba doktoruma gideceğim
Benimde yanaklarımda var iltihaplı sivilce, bugünde kasığıma biran bir sancı girdi ama bakalım bekliyorum. Normalde yumurtlamamda adetimde günü gününedir, bu gecikme neyşn nesi anlamadım. Bir evladım var Allah bağışlasın 2. Yi düşünüyorum. İlkinde böyle olmamıştı gecikme olmadan öğrenmiştim herseyi. Bende çarşamba doktoruma gideceğim
Allah hayirlısıyla versin insaAllah dünyanın en güzel ve en zor şeyi .. cenem ya çenem doldu bu kadar olmazdı bakalım yarn 6. Günüm gecikmede gidecektim ama gitmiycem 10 günü tamamlamayi düsünüyorum