Gebeliğe Hazırlık Adet Gecikmesi bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alya1617

Bebiş isteyen Anniş Adayı 🤲🏻
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
331
121
53
27
10 gündür adet gecikmem var ama kaset test yapıyorum negatif sizce neden doktora gözükmelimiyim gecen ayda 6 gün gecikmem vardı hep gecikmeli geliyo ?

Ondan sonra adetin düzensizleştimi stres yaptın mı ya ben çok takıyorum korkuyorum stres çok yapıyorum 😔 elimde olmuyo
Aynen bende de stres ve sıkıntı var ama yapma bence umarım bebiş seninledir 🤲

Aynen bende de stres ve sıkıntı var ama yapma bence umarım bebiş seninledir 🤲
Sanmıyorum bebiş var olsaydı kaset teste çıkardı 10 gün gecikmişim bide 😔 randevu aldım kadın doğumdan oda 2 hafta sonraya verdi bakalım

10 gündür adet gecikmem var ama kaset test yapıyorum negatif sizce neden doktora gözükmelimiyim gecen ayda 6 gün gecikmem vardı hep gecikmeli geliyo ?
Benimde 10. Gun nerdeyse 😔 5. Günü test yaptım negatif kan verdim negatif hala gelmedi adetim 3 gundur söktürücü kullanıyorum felaket eklem ve göğüs ağrısı var

Doktora gözüktün mü hiç
Evet perşembe kan verdim beta hcg 0.01 çıkmıştı regl gecikmesinin 6 7 günüydü sanırım tiroit ilacı adet sökücü ve folik asit verdi ama hala adet olamadım 4 martta olmam gerekiyordu

Evet perşembe kan verdim beta hcg 0.01 çıkmıştı regl gecikmesinin 6 7 günüydü sanırım tiroit ilacı adet sökücü ve folik asit verdi ama hala adet olamadım 4 martta olmam gerekiyordu
Aynı benimde 4 matr bat günüm ama ben kan testi yaptırmadım bugünde kaset test yaptım sonuç negatif yumrtalıklarımda hiç bir sorun yok ama neden bilmiyorum 2 hafta sonra kadın doğuma gidicem bakalım

Acaba normal testte negatif çıkıp kan testinde pozitif oluyormudur 10 gün geçmesine rağmen

Acaba normal testte negatif çıkıp kan testinde pozitif oluyormudur 10 gün geçmesine rağmen
10 gün baya net sonuç vermesi gereken bi tarih ama geç döllenme vs olabilir belki inşallah hamilesindir 2 hafta sonra doktora gidicekmissin baya geç tarih sağlık ocağına gidip bi kan tahlili ver canim bence

10 gün baya net sonuç vermesi gereken bi tarih ama geç döllenme vs olabilir belki inşallah hamilesindir 2 hafta sonra doktora gidicekmissin baya geç tarih sağlık ocağına gidip bi kan tahlili ver canim bence
Ya bende idrar tolu enfeksiyonuda var az bişey ama belkide ondan belli olmuyodur bilemiyorum pazartesi gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına

Back
X