Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence bi git görsün doktor pko falan olabilir10 gündür adet gecikmem var ama kaset test yapıyorum negatif sizce neden doktora gözükmelimiyim gecen ayda 6 gün gecikmem vardı hep gecikmeli geliyo ?
3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bideCanım bence bi git görsün doktor pko falan olabilir
Pko ne ?Canım bence bi git görsün doktor pko falan olabilir
Bende şubatta geçirdim geçmiş olsun kanda çıkar kan testi verin bence3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bide
Ondan sonra adetin düzensizleştimi stres yaptın mı ya ben çok takıyorum korkuyorum stres çok yapıyorumBende şubatta geçirdim geçmiş olsun kanda çıkar kan testi verin bence
Geçmiş olsun bu aradaBende şubatta geçirdim geçmiş olsun kanda çıkar kan testi verin bence
Aynen bende de stres ve sıkıntı var ama yapma bence umarım bebiş seninledirOndan sonra adetin düzensizleştimi stres yaptın mı ya ben çok takıyorum korkuyorum stres çok yapıyorumelimde olmuyo
Teşekkür ederim canım saolGeçmiş olsun bu arada
Sanmıyorum bebiş var olsaydı kaset teste çıkardı 10 gün gecikmişim bideAynen bende de stres ve sıkıntı var ama yapma bence umarım bebiş seninledir![]()
Hayır vermedim kaset teste çıkmayınca birşey böyle durumlar oluyomu kanda çıkıyomuCanım ben de hemşireyim.
Kan testi verdin mi beta hcg bakıldı mı
Benimde 10. Gun nerdeyse10 gündür adet gecikmem var ama kaset test yapıyorum negatif sizce neden doktora gözükmelimiyim gecen ayda 6 gün gecikmem vardı hep gecikmeli geliyo ?
Doktora gözüktün mü hiçBenimde 10. Gun nerdeyse5. Günü test yaptım negatif kan verdim negatif hala gelmedi adetim 3 gundur söktürücü kullanıyorum felaket eklem ve göğüs ağrısı var
Evet perşembe kan verdim beta hcg 0.01 çıkmıştı regl gecikmesinin 6 7 günüydü sanırım tiroit ilacı adet sökücü ve folik asit verdi ama hala adet olamadım 4 martta olmam gerekiyorduDoktora gözüktün mü hiç
Aynı benimde 4 matr bat günüm ama ben kan testi yaptırmadım bugünde kaset test yaptım sonuç negatif yumrtalıklarımda hiç bir sorun yok ama neden bilmiyorum 2 hafta sonra kadın doğuma gidicem bakalımEvet perşembe kan verdim beta hcg 0.01 çıkmıştı regl gecikmesinin 6 7 günüydü sanırım tiroit ilacı adet sökücü ve folik asit verdi ama hala adet olamadım 4 martta olmam gerekiyordu
Acaba normal testte negatif çıkıp kan testinde pozitif oluyormudur 10 gün geçmesine rağmenEvet perşembe kan verdim beta hcg 0.01 çıkmıştı regl gecikmesinin 6 7 günüydü sanırım tiroit ilacı adet sökücü ve folik asit verdi ama hala adet olamadım 4 martta olmam gerekiyordu
10 gün baya net sonuç vermesi gereken bi tarih ama geç döllenme vs olabilir belki inşallah hamilesindir 2 hafta sonra doktora gidicekmissin baya geç tarih sağlık ocağına gidip bi kan tahlili ver canim benceAcaba normal testte negatif çıkıp kan testinde pozitif oluyormudur 10 gün geçmesine rağmen
Ya bende idrar tolu enfeksiyonuda var az bişey ama belkide ondan belli olmuyodur bilemiyorum pazartesi gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına10 gün baya net sonuç vermesi gereken bi tarih ama geç döllenme vs olabilir belki inşallah hamilesindir 2 hafta sonra doktora gidicekmissin baya geç tarih sağlık ocağına gidip bi kan tahlili ver canim bence
Haber ver mutlaka inşallah güzel haberler ile gelirsinYa bende idrar tolu enfeksiyonuda var az bişey ama belkide ondan belli olmuyodur bilemiyorum pazartesi gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına