Adet gecikmesi beta 0.9

sazem123

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
23
3
16
29
Kizlar 14 ekim son adetim. 6 kasimda iliski oldu 11 kasim regl tarihim. 6 gün geçti olmadim. Iliskiden 10 gun gecti nasilsa adete 1 hafta kaldi diyerek korunmadik. Bugun kanda beta yaptim 0.9 cikti. Adet belirtirelim devam ediyor karin agrisi gogus sisligi acimasi gibi. Suan hamile degilim gorunuyo ama 10 gun onceki iliski oldugu icin kanda yaniltma ihtiamli olur mu ??

eger gec yumurtlama olduysa ornegın iliskiden sonra yumurtlama olduysa yani 8 i gibi hala ıcerde canlı sperm olup da dollerse dollenme ustunden 8 gun gecse kanda cıkmaz bence bı kac gun sonra ıdrarda test yap. once de sonra da yumurtlayabılırsın eger gebelık ıstemiyorsan bence riske atma bidaha. en saglıklı bunye de o ay gec yumurtlayabılır cevreden stressten herseyden etkileniyoruz sonucta. eger gec yumurtlama olduysa zaten gec adet olursun . iliski ustunden 15 gun gectıgınde kanda hala 0 sa yoktur.

Cevabiniz icin tesekkur ederim bebek istiyoruz. Acaba hamileysem yada degilsem de bu ay devam etsek ilisikiye sonucta buay adet gormedm genede yumurtlama olurmu cocuk olma ihtimali varmidir sizce

Cevabiniz icin tesekkur ederim bebek istiyoruz. Acaba hamileysem yada degilsem de bu ay devam etsek ilisikiye sonucta buay adet gormedm genede yumurtlama olurmu cocuk olma ihtimali varmidir sizce
bence gun aşırı ilişkiye devam edin tum doktorlar boyle oneriyor. adet olana kadar umut var hep:) ama mantıklı olan dr a gitmek. yumurta kiste donustuyse cok gecıkır adetın ay kaybedersin:) o gunlerde benım ıcın 1 2 gun bıle cok onemlıydı de ondan dıyorum yanlıs anlama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…