Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son adet tarihim 23 Mart , beklediğim tarih 22 nisandı , 21 nisanda beta 1.20 çıkmıştı , bugün 25 Nisan betam 20 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi kızlar lütfen yardım edin
Son adet tarihim 23 Mart , beklediğim tarih 22 nisandı , 21 nisanda beta 1.20 çıkmıştı , bugün 25 Nisan betam 20 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi kızlar lütfen yardım edin
Merhaba , betam 3 günde 20den 72ye yükselmiş , bugün sağlık ocağına gittim ebe geç döllenme olabilir artış şuanlık iyi dedi , siz kan verdiniz mi acaba ne durumda kan sonucunuz geldi mi , ben hastanede verdim hemen öğrenmek için sağlık ocağı 1 gün sonra sonuç geliyor diye
Merhaba iyi günler benimde sonucum 1.20 çıktı biliyorum şuan için negatif görünüyor ama geç yumurtlamadan ötürü doktor belki geç döllenme olabilir dedi belirtileriniz neydi sizin?
Merhaba iyi günler benimde sonucum 1.20 çıktı biliyorum şuan için negatif görünüyor ama geç yumurtlamadan ötürü doktor belki geç döllenme olabilir dedi belirtileriniz neydi sizin?