Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bende aşırı kasik ağrısı var ve bugün testi pozitifti bende belirti olarak ilk kasik ağrısı çıktı onun dışında sabahları ozellkle çok midem bulaniyo idrarım çok sarı birde akıntım cogaldiGebelik belirtisini genelde adete bağlıyorlar ya. Adet gecikmesi dışında bu da kesin gebelik belirtisi denebilecek bir belirti biliyor musunuz?
Benimde kasık ağrım oluyor ama hafif sızlayıp geçiyor. Daha öncede olmuştu. Silik çizgi çıkmıştı sonra adet olmuştum. Şimdi hamile gibi hissediyorum ama olmamaktan da korkuyorum. Ama akıntımda var ciddenCanm bende aşırı kasik ağrısı var ve bugün testi pozitifti bende belirti olarak ilk kasik ağrısı çıktı onun dışında sabahları ozellkle çok midem bulaniyo idrarım çok sarı birde akıntım cogaldi
Bir de ağrıdan kaç gün sonra test yaptın da çıktı acabaBenimde kasık ağrım oluyor ama hafif sızlayıp geçiyor. Daha öncede olmuştu. Silik çizgi çıkmıştı sonra adet olmuştum. Şimdi hamile gibi hissediyorum ama olmamaktan da korkuyorum. Ama akıntımda var cidden
Belirtiler herkeste bir olmaz ama çoğunda kasik ağrısı olurmuş. Her kasik ağrısı da gebelik belirtisi olmaz tabii. Eğer testi erken yaptıysan yanilma payı oluyo belki ondan olmuştur.Benimde kasık ağrım oluyor ama hafif sızlayıp geçiyor. Daha öncede olmuştu. Silik çizgi çıkmıştı sonra adet olmuştum. Şimdi hamile gibi hissediyorum ama olmamaktan da korkuyorum. Ama akıntımda var cidden
Hmm teşekkür ederim biraz daha bekleyim o zamanBelirtiler herkeste bir olmaz ama çoğunda kasik ağrısı olurmuş. Her kasik ağrısı da gebelik belirtisi olmaz tabii. Eğer testi erken yaptıysan yanilma payı oluyo belki ondan olmuştur.
Bel ağrısı varmıydı sizdeCanm bende aşırı kasik ağrısı var ve bugün testi pozitifti bende belirti olarak ilk kasik ağrısı çıktı onun dışında sabahları ozellkle çok midem bulaniyo idrarım çok sarı birde akıntım cogaldi
Bel ağrısı da vardı evetBel ağrısı varmıydı sizde
Adet olacakms gibi bi ağrımi acaba hamilelik ilk günlerindemiBel ağrısı da vardı evet
Ben yumurtlamadan bikac gün sonra hissetmeye başladım. Aynı adet ağrısı givi hatta daha şiddetli sankiAdet olacakms gibi bi ağrımi acaba hamilelik ilk günlerindemi
Ben yumurtlamadan bikac gün sonra hissetmeye başladım. Aynı adet ağrısı givi hatta daha şiddetli sanki
Bişey sorucam akıntım var yazmışsınız rengi nasıl benimde şuan belirtilerim var ama 10 gündür regl olacakmışım gibi kasık ağrısı idrarım da baya sarı ve sarı akıntım oluyor sulu böyle bazande şeffaf oluyorCanm bende aşırı kasik ağrısı var ve bugün testi pozitifti bende belirti olarak ilk kasik ağrısı çıktı onun dışında sabahları ozellkle çok midem bulaniyo idrarım çok sarı birde akıntım cogaldi
Canım akıntım beyaz benim ama sarı akıntı normal değil diye duymuştum enfeksiyon belirtisi olabilir sen bı doktora görünsün iyi olurBişey sorucam akıntım var yazmışsınız rengi nasıl benimde şuan belirtilerim var ama 10 gündür regl olacakmışım gibi kasık ağrısı idrarım da baya sarı ve sarı akıntım oluyor sulu böyle bazande şeffaf oluyor
Canim inşallah gebesindir aynilari bende de oluyor ama gebe değilimKızlar konuyla alakalı bilgisi olan varmı yada bu şekilde belirtileri olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba merak ediyorum test yapmalı mıyım yoksa adeti mi beklemeliyim yardimci olur musunuz bu arada 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık eşimde bende
Canım bebek varsa bile belirti için çok çok erken daha yeni dölleniyodur belirti veremezMerhaba ben yeni katıldım sayfaya adetime 12 gün var daha ama alt karında şişlik bel ağrısı baş ağrısı sıcak basması bazen ateşim çıkıyor yani ateş derken normal vücut ısımdan biraz farklı sadece kasıklarımda ara ara batmalar ve hafif ağrılar oluyor hamile olabilir miyim sizce bu arada göğüslerimde hassasiyet yada ağrı yok
InsaAllah canım çok istiyorum belki sürekli ona yorduğum için herşeyi ondan da olabilir bilemiyorum inşaAllah hepimiz tez zamanda güzel haberleri paylaşırızCanim inşallah gebesindir aynilari bende de oluyor ama gebe değilim