Adet gecikmesi kan testi NEGATİF

Bhrygz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
265
110
53
30
Kızlar 1 haftalık adet gecikmem var kan testim 0.100 yani negatif ama kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde peçeteye geliyor böyle bi durum yaşayan varmı

Bende zaten çikolata kisti var ama adetim hiç bi zaman geçmedi çok düzenidir normalde bakalım ne olacak

Yerleşme değildir yani kahverengi kistten olur daha çok kendimde yaşıyorum hele 1 ay 15 gün boyunca kahve rengi geldi benden sonra gittim kistlerden dedi yani :( ama yinede senin adetin gecikmis hakkında hayırlısı :)

Yerleşme değildir yani kahverengi kistten olur daha çok kendimde yaşıyorum hele 1 ay 15 gün boyunca kahve rengi geldi benden sonra gittim kistlerden dedi yani :KK43: ama yinede senin adetin gecikmis hakkında hayırlısı :)
Merhaba cnm benim akıntım acık kahve sütlü kahve gibi dün ilişkinin 11 günüydü ve yarım ped koyu kahve geldi bugün kesildi o akıntı ve çok sancım vardı acaba yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum hala

Yerleşme değildir yani kahverengi kistten olur daha çok kendimde yaşıyorum hele 1 ay 15 gün boyunca kahve rengi geldi benden sonra gittim kistlerden dedi yani :KK43: ama yinede senin adetin gecikmis hakkında hayırlısı :)
Ben senin dediğin o akıntıyıda biliyorum kistten dolayı sürekli gelen ama benim adetim bitse de o akıntı sürekli oluyordu bende ki bu sefer çok farklı hiç hayatımda böyle olmamıştım

Çikolata kustunuz mi var pcos musunuz ?

Back
X