Adet gecikmesi lekelenme

anneadayisemos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
4
0
1
21
Herkese öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım lütfen okuyanların cevaplamasini çok istiyorum 🥹ben en son 17 mayısta adet oldum yani bugün 68. Gün ve pkos olduğu için düzensizlik vardı ama asla bu kadar değildi son adetimin 57.58 günü muanede 23 ml yumurtanın geliştiğini rahim kalınlaşmam oldugu söylendi ya değerlendir catliyada bilir adette göre bilirsin ondan 2.3 gün sonra yani adetin 61. Günü ilişki oldu ilişkiden hemen sonra siddetli bı karın agrısı ve böbrek ağrısı oldu ondan sonra hiç bir ağrı kalmadı gün aşırı ilişkiye devam ettik bugün 68. Günümde pas rengi hafif kahverengi akıntı çok hafif devam ediyor bı kaç saatir ama hiç sancı yok normalde çok şiddetli sancı ile adet olurum öncesi akıntıdada hafifte olsa batma hissi olur ama bu sefer olmadı cevaplarmisiniz 2 yıllık evliyim evlendigim ilk ay kimyasal gebelik geçirdik çok istiyoruz bir bebegimizin olmasını 🥹🥺

Pıhtılı değilse ve sürekli gelmiyorsa yani regl gibi değilse yerleşme kanaması olabilir üç dört gün sonra test yapın derim

Back
X