Adet gecikmesi negatif idrar testi

Melekk1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
219
199
53
Kızlar merhaba. Benim bat 16 şubat. 1 gün sonrası 2 gün sonrası ve bu sabah yaptığım idrar testlerim negatif. Normalde adetim çok düzenlidir takvimde hangi gün gösteriyosa o gün olurum. İlk defa bu kadar gecikti. İdrar testi negatif çıktığı için kan testi vermeye de cesaret edemiyorum. Böyle bi durum yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ? Kan testine gitmek için kaç gün daha bekleyeyim ?

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki geç döllenmeyse de çıkar mı şuan kanda
Rica ederim. Evet çıkacaktır tahmini adet gününüzde bile az da olsa bi değer çıkar ki sizin gecikmenizin bugün 4. günü. Benim bat günü değerim 220 çıkmıştı daha erken versem bile öğrenirmişim.

Merhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?

Kan testini çok erken vermişsin canım en erken yumurtlamdan 12-13 gün sonra vermek en doğru sonucu verir
Bu testleri kaç gün arayla yaptın ben ikinci testte hafif bir çizgi görüyorum

Kan testini çok erken vermişsin canım en erken yumurtlamdan 12-13 gün sonra vermek en doğru sonucu verir
Aynı gün biri sabah erken biri öğlene doğru ama karıştırdım hangisi yeni eski bilmiyorum.üsttekindede gölgemsi bi çizgi var sanki ama emin değilim işte

Aynı gün biri sabah erken biri öğlene doğru ama karıştırdım hangisi yeni eski bilmiyorum.üsttekindede gölgemsi bi çizgi var sanki ama emin değilim işte
Erken gebelik testleri yanıltabiliyor daha önce başıma gelmişti. En iyisi 1 hafta bekleyip kan vermek veya kan testi yapmak canım

Merhaba siz öğrenebildiniz mi durumunuz nedir hamile misiniz

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum 5 gün gecikmem var idrar testi yaptım ama sonuç negatif adet günümde 2 gün kahverengi akıntı yaşadım ama şuan da yok aşırı derece bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet oluştu geceleri kısa süreli bir mide bulantısı ağrısı yaşıyorum sizce hamile miyim ???

Yumurtlamam 2-9 temmuz arasıydı 6temmuzda şüpheli bir ilişkim oldu. Kan testini vermek için 6temmuzdan mı 12 gün saymalıyım yoksa 9temmuzdan mı? En erken kanda ne zaman çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…