Gittim her seferinde adet sokturucu verip gönderiyor . Bu ayda verdi ama kullanmadım. Olacaksa kendiliğinden olsun dedim ama olmadı . bugünde test yaptım negatif çıktı. Yarına randevu aldım tekrar bu sefer ne diyicek bakalmDoktora gitmediniz mi?
Kist olabilirGittim her seferinde adet sokturucu verip gönderiyor . Bu ayda verdi ama kullanmadım. Olacaksa kendiliğinden olsun dedim ama olmadı . bugünde test yaptım negatif çıktı. Yarına randevu aldım tekrar bu sefer ne diyicek bakalm
Her hangi bir şikayet iniz var mıGittim her seferinde adet sokturucu verip gönderiyor . Bu ayda verdi ama kullanmadım. Olacaksa kendiliğinden olsun dedim ama olmadı . bugünde test yaptım negatif çıktı. Yarına randevu aldım tekrar bu sefer ne diyicek bakalm
Her seferinde gittimde kisttten falan bahsetmiyor adet söktürücü veriyorlarKist olabilir
Çok şükür yok şu anlık bu zamana kadar da birşey olmadı. Anlam verememedm 5 ay önce düşük yaptım boş gebelik ondan sonra duzensizlesmeye basladiHer hangi bir şikayet iniz var mı
Amin Allah razı olsun teşekkür ederimAllah şifa versin. Umarım bir sorun yok tur
Evet yapıyor ama 10 5 dk etmiyor kaldırıyor cataldan yarın tekrar gidicem bu sefer doktorumu değiştirdimVajinal muayene yapıyor sizi değil mi ?
Adet olup 3 4 günü gel diyor hormonlarına bakalm ama olmadığım için gidemiyorm bu ayda ilaç verdi ama kullanmadım bu sefer kendi olsn dedim olmadıVajinal muayene yapıyor sizi değil mi ?
Kist olsaydı farkederdi illaki. Geçmiş olsunEvet yapıyor ama 10 5 dk etmiyor kaldırıyor cataldan yarın tekrar gidicem bu sefer doktorumu değiştirdim
İlacınızı kullanın bence, adetin 3.günü gidin ultrasyonda kist varsa görünür. Dediği gibi hormonalde olabilir.Adet olup 3 4 günü gel diyor hormonlarına bakalm ama olmadığım için gidemiyorm bu ayda ilaç verdi ama kullanmadım bu sefer kendi olsn dedim olmadı
Evet teşekkür ederimKist olsaydı farkederdi illaki. Geçmiş olsun
Ayn bu ayda öyle yapım yoksa oldum mu olmadimmi diye dusune düşüne kafayı yiycemİlacınızı kullanın bence, adetin 3.günü gidin ultrasyonda kist varsa görünür. Dediği gibi hormonalde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?