Adet gecikmesi negatif testler sonuç hamilelik olur mu

Hasretli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
14
2
1
31
Kizlar merhaba benim bugün adetim 3.gun gecikmesi oldu dün idrar testi yaptım predictor ile negatif çıktı. Hiç gecikmez günunde gelirdi geçen sene de temmuz ayında 6 gün gecikmisti doktora gittim herşey normal sıkıntı yok demişti şimdi yine aynı ayda gecikmem oluyor kasık ağrım var ve bugün sağ göğüs ucum acimaya basladi akıntım su gibi oluyor ve ara sıra mide bulantısı oluyor başka biaeyim de yok acaba hamile olabilir miyim böyle olup sonra hamilelik öğrenen oldu mu

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir bi hastaneye gidin isterseniz. Havalardan dolayı da bu aylarda gecikme veya erken olma gibi durumlar yaşanıyor. Tabi ki geç döllenme olduğu için geç öğrenen olmuş ama bi ihtimal bu. Eğer istiyorsanız umarım hamilesinizdir

Ama yanmam ve ya kasintim yok hiç idrar yolu enfeksiyonu olsa bunlarda olmaz mıydı. Birde gerçekten çok istiyoruz inşallah vardir

Bı kaç gün daha bekleyeyim diyorum daha da gelmezse doktora giderim diye düşünüyorum

Göğüs ağrım da geçti üstelik ve bugün öğlen 1 damlacık kahverengi leke geldi akıntıya karisik ama devamı yok durdu 10 günü geçsin diye bekliyorum adetimin

Olabilirsin ama hamilelik kaynaklı olmayabilir gecikmeniz düzenli regl olduğunuza göre yumurtlamanız da düzenlidir geç döllenme ihtimaliniz de yok yani isterseniz kan verin kanda da negatifi görürseniz kadın doğuma gidin olmamanızla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…