Adet Gecikmesi Olanlar Burayaa!

KetenPanti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
7
0
1
31
Selam herkese.
Ben gecikmede 5. gündeyim. Bugüne kadar hiçbir adet belirtimi yaşamadım, göğüslerim şişerdi ama tık yok hala. ama bugünden sonra inanılmaz bir ateş basması yaşıyorum sadece havanın sıcaklığından bağımsız olarak. Bacak içlerim, belim içten tutuşuyor sanki. Pazartesine randevu aldım kan vereceğim. Var mı gecikme yaşayan? Süreciniz nasıl?

Uygulamaya göre benimde bugün 5. günüm, şişkinlik ve ara ara göbeğimin alt kısmında çekiliyormuş gibi bir his oluyor.. Normalde de günü gününe tutan bi adet düzenim olmadığı için hamileliği kondurmuyorum hâla 😐

Ayy benim de gecikmenin 2. Günü test yapmadım yarın sabah yapacağım,heyecanlıyım fazlasıyla çünkü gökkuşağı bebeğim geliyor olabilir🙏🏻

Selam herkese.
Ben gecikmede 5. gündeyim. Bugüne kadar hiçbir adet belirtimi yaşamadım, göğüslerim şişerdi ama tık yok hala. ama bugünden sonra inanılmaz bir ateş basması yaşıyorum sadece havanın sıcaklığından bağımsız olarak. Bacak içlerim, belim içten tutuşuyor sanki. Pazartesine randevu aldım kan vereceğim. Var mı gecikme yaşayan? Süreciniz nasıl?
Test yaptınız mı acaba sonuç nedir?

Test yaptınız mı acaba sonuç nedir?
Kan testi verdim gecikmenin 10. gününde NEGATİF çıktı. Adet oldum ama 2 gün sürdü. Adet biteli de 4 gün oldu ama hala göğüslerim şiş, karnımda ağrılar var. Muayeneye gittim 2 gün önce jinekoloğum test yaptırıp yaptırmadığımı sordu, şüphelendiği bir şey mi oldu da sordu bilmiyorum. Hala tuhaf bende durumlar

Back
X