- 14 Eylül 2020
- 69
- 26
- 3
- 29
- Konu Sahibi BenDeryaUzun
Merhaba, adetim 7 gün gecikti ama idrar testim hala negatif. Bu şekilde olup hamile olan var mı ? Olan varsa devamında nasıl belirtileriniz oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonlarına baktırdın mı? Adet düzenli değilse yumurtlama da düzensizdirBebek düşünmeye başlayalı 3 ay oldu. İlk denediğimiz ay 4 gün, ikinci ay 6 gün, bu ay 7 gün bitti o yüzden kafam çok karışık. Birde bu ay soğan kürede yaptım
Yumurtlaman geç olduysa regl de gecikir, mevsimsel de olabilir, kist filan da olabilir, psikolojik de olabilir. İlla gebelik değil ama devam ederse gecikmen doktora git derim
Önce sen hormon tahlilleri yaptırmalısın, sonra eşin semen testi vermeli. Ona göre ilerlemelisiniz. Gecikmeler her kadın da olur ama gününü bilemezsin böyleBide evleneli 1 sene oldu ilk 3-4 ay içerinde 2 defa doktor kontrolüne gittim kist yok sıkıntı yok demişti
Hormonlarına baktırdın mı? Adet düzenli değilse yumurtlama da düzensizdir
Önce sen hormon tahlilleri yaptırmalısın, sonra eşin semen testi vermeli. Ona göre ilerlemelisiniz. Gecikmeler her kadın da olur ama gününü bilemezsin böyle
Hakkında hayırlısı canım biraz daha bekle test yap bakalım inşallah vardır diyelşm :)Hamilelik istediğim için acaba deyip merak ediyorum. Ama bu ayda olmazsa mecbur doktora gidicez
Hakkında hayırlısı canım biraz daha bekle test yap bakalım inşallah vardır diyelşm :)
İnşallah canım. Rabbim nasip eder umarım![]()
Arkadaşlar benim bugün 11.günüm oldu ama hala reglim gelmedi. Test yaptım negatif çıktı. Karnım ağrımaya başladı bugün birden yavaş yavaş geçiyor. Ben yurtdışı da olduğum için ayın 20sinr verdiler kan testi için günüArkadaşlar ben de aynı konudan muzdaribim. 2 yıllık evliyim daha önce düşünmedik hiç çocuk yapmayı. Artık 2 aydır deniyoruz. Adetim hiç düzensiz değildir en fazla bir gün geç ya da bir gün erken gelir o derece diyeyim. Geçen ay adetim 4 Gün gecikti ama sonra regl oldum. Bu ay adetim 5 gün geçti ama adet olmadım hala. Sizce hamile miyim ? Ya da hamilelik testi yapsam 5 günde doğru sonuç verir mi ?![]()