Adet gecikmesi pembe su gelmesi

Ozge6107

bebeğim
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
48
16
288
Antalya
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim 7 yaşında kızım, 4,5 yaşında oğlum var. 3 sene boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Daha sonra aylik iğne vuruldum 3 ay sonra bıraktım çünkü iğne düzensiz kanamalara sebep olmuştu. Şuan 15 gün gecikmem var. 10 gün gecikme varken doktora gittim kan testi 0,1 çıktı. Hala gecikmem devam ediyor bu son 3 gundur ise pembe su gelmeye başladı hani idrarını kaçırirsinda iç camasirin ıslanır ya onun gibi. Adetim geldi diye sevinerek WC ye gittiğimde bu açık pembe su ile karşılaşıyorum. Hamile değilim diyorum ama korkuyorum da uzun oldu hakkınız helal edin sizden cvp bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Canım bu aylık iğneler böyle saçma durumlara sebep olabiliyor. Bence geçici bir düzensizlik yaratmıştır bir sonraki adetine düzelir. Hayıt tohumu suyu bu tarz durumlara iyi geliyor diyorlar bir araştır istersen.

Canım bu aylık iğneler böyle saçma durumlara sebep olabiliyor. Bence geçici bir düzensizlik yaratmıştır bir sonraki adetine düzelir. Hayıt tohumu suyu bu tarz durumlara iyi geliyor diyorlar bir araştır istersen.

İnşallah dediğiniz gibidir teşekkürler araştıracagim kesinlikle çok stres oldum

Back
X