Adet gecikmesi ve akıntı

namelesself

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
36
43
8
26
Merhaba hanımlar normalde 28 günde bir adet olurum bugün 36. gün hala olmadım ilişki vs yok bekarım.Ama adetten önce olan akıntım var daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba hanımlar normalde 28 günde bir adet olurum bugün 36. gün hala olmadım ilişki vs yok bekarım.Ama adetten önce olan akıntım var daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı yorumlarınızı bekliyorum...
Yok mu aynı durumu yaşamış olan çok kafamı takıyorum lütfen bana yardımcı olunn:(

Yok mu aynı durumu yaşamış olan çok kafamı takıyorum lütfen bana yardımcı olunn:KK43:
Arada olur öyle merak etmeyin :) Herkesin dönem dönem yılda 1-2 defa böyle gecikmeleri olabiliyor. Bu da çok normal kabul ediliyor. Eğer 3-4 gün daha gelmezse bir doktora görünürsünüz, o bir ilaç verir halleder.

Arada olur öyle merak etmeyin :) Herkesin dönem dönem yılda 1-2 defa böyle gecikmeleri olabiliyor. Bu da çok normal kabul ediliyor. Eğer 3-4 gün daha gelmezse bir doktora görünürsünüz, o bir ilaç verir halleder.
Teşekkür ederim cevabınız için:) yani adet öncesi tüm belirtilerin de mevcuttu göğüsümde hassasiyet vs dokunamıyordum bile şimdi de bu olunca tedirgin oldum çok sağolun 😌

Back
X