adet gecikmesi ve bel ağrısı

dimpleee06

Bşlngç:72.2 Gncl: 71.5 Hdf:68
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
1.345
89
318
selamlar
arkadaşlar benim regl tarihlerim düzenlidir,25 günde regl olurum,hiç gecikmez. bu ay 27 gün oldu regl olmadım. idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. ancak 23.ve 24. gün her an regl olacakmışım gibi sol yumurtalığımda kesintisiz ağrım vardı. şimdi son iki gündür yumurtalıkta ağrı da kalmadı.ara sıra belime ağrı giriyor 2 dakikada geçiyor..
hamile arkadaşlar sizlerin geciken reglinizde boyle regl olacakmşınız gibi ağrı olmuşmuydu? olduysa ne kadar sürüyor bu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim?
teşekkürler..

benim regl günümden 2 gün önc ağrım başladı, 3 gün sürdü, karnım ağrıdı blimde kasığımda ağrı yoktu. sen en iyisi kan testi yaptır,belirtilere takılıp düşünmek yerine

walla cnm bnde hamile kaldığımda çok kasık ağrısı olmuştu aynı adet sancısı gibi hatta bn ha bgn ha yrn bekledim hep ama 7 gn gecikince test yapmıştıım çook silik çıkmıştı sen en iisi bi kaç gn daha bekle gelmezse kan yaptırırsın kesin sonuç

teşekkür ederim ilginize..
naz başın sağ olsun canım..
herşey gönlünce olur inşallah..
kan testi yaptırcam ancak ptesiye kadar beklemeyi düşünüyorum..

hamileyim arkadaşlar :))

bu sabah idrar testinde 2. çizgiyi gördük..

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))

benim adetm 5 gün gecikti bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı, hala adet olmadım kasıklarımda ve belimde ağrı var anlamadım noluyo

Slm benim 10 gundur adetm gecikiyo kan testi yaptirdim negatif cikti doktorada gitmedim sizce neden oloblir daha once hic adet gecikmesi yasamamistim bilginizi benimle paylasirsaniz sevnirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…