Adet gecikmesi ve Geç döllenme

Sungirls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
29
7
86
27
Kızlar meraba bir sorum olacak sizlere
Benim adetim suan 21 gün gecikti ve ben 14. Gün kanda betaya baktırdım negatif doktorum muayene ettiğinde rahmin kalınlaşmış bi kaç güne olursun demişti halen gelen giden yok
Ayrıca gecikmenin 6. günü de pembe lekelenmem oldu 2 gün sürdü sonra gecti sizce ne olabilir??

Normalde adetiniz duzenli mi? Duzenli ve olmadiysaniz tekrar doktora gorunun belki sokturucu verir. Ben iki hamileligimde gec dollenme ile hamile kaldim. Adet gecikmesinin 11. gunu cok net bir sekilde pozitif cikti. Ama lekelenmeniz de insana yerleşme kanamasini düşündürüyor. Baska bir doktora daha gorunun bence.

Adetim düzenlidir normalde ilk defa böyle birşey geldi basıma bu 14.gün negatif. cıktı rahim kalınlaşmış dedi doktor ama 1 haftadır gelmedi halen

Kizlarim ben 27 martta kalbi durdugu icin 10 haftalik bebegimi kaybettim kurtaj oldum 16 mayista arka arkaya adet gorunce dr a gorundum parca kalmis dedi vakum gibi birseyle 2 kere cekti rahmimden az bir parca kaldi bi sonraki adetinde atarsin bunu dedi. 5 mayis regl baslangiciydi. Normalde 3 gun once adet olmam lazimdi. Çok fena gaz var,gogus halkarindaki damarlar belirgin ama gogus agrim hic yok,once rahmimin ortasindan ardindan sol kasıgıma geçen agrım var ve belimde agri var hamile olabilir miyim ? Bugun idrar testi 3 gun gecikmeye ragmen negatif cikti, ama ilk hamileligimde de 4 gun gecikmeye ragmen idrar negatif cikmisti kanda pozitiftim. Sizce yine hamile miyimdir? Yoksa bu 2. Kurtaj adet dongumumu bozdu? Lutfen biri akil versin.

İnşallah hamilesinizdir, rabbim nasip etsin sizde de bizde de, sonucu paylaşin lütfen. Bende 5.gun gecikmedeyim kan vereceğim idrar testim negatif çıktı ve çok düzenli adetlerim gebeliğin her belirtisini yaşıyorum. Kısmet artık

Sonucunuz nedir acaba? İnşallah güzel haberler almışsınızdir

Canim ne yazikki ben regl oldum kismet degilmis. Insallah parcayi dusurmusumdur diyorum artik. Peki sen bi daha test yaptirdin mi insallah hamilesindir

Benimde 12 gün gecikti ama o kadar gecikmez 32 35 günde olan birisiyim bende gebelik düşünüyorum test yapsam çıkar mi belirti olarak göğüs ağrısı hafif mide bulantısı var onun dışında başka da yok belirti olarak

12 gun geciktiyse varsa kesin cikar. Erken donemde cok belirti olmuyor zaten regl belirtileriyle ayni oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…