Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli adet gören birisiyim 8 aydır çocuk istiyoruz çocuk istediğinden sonra 2-3 gün gecikme yaşayıp adet oluyordum ilk defa bu ay 6 gün geçti test yaptım negatif hala ihtimal var mı belirti olarak akıntım var çokça başka belirtim yok
Düzenli adet gören birisiyim 8 aydır çocuk istiyoruz çocuk istediğinden sonra 2-3 gün gecikme yaşayıp adet oluyordum ilk defa bu ay 6 gün geçti test yaptım negatif hala ihtimal var mı belirti olarak akıntım var çokça başka belirtim yok
30’dan sonra 1 yıl süre veriyor doktorlar bebek olması için. Olmazsa araştırılıyor. 35 yaştan sonra 7 ay demişti doktorum. Sağlık ocağına kan verin en net kanda çıkar 6 gün gecikmişsiniz. Belki çocuk düşündüğünüz için psikolojik olarak gecikiyor olabilir. Benim de çok başıma geldi.