Teste göre hamilesiniz tahlil verinKızlar merhaba bundan 1 ay önce kimyasal gebelik yasadim suan adetim 1 hafta gecikti ve idrar testi yaptim sizlerle simsi gorseli paylaşacağım hamile miyim sizce. Kimyasal gebelikten sonra adet olmadan hamile kalan oldumu acil yardim lütfen Eki Görüntüle 3236088
Acaba biraz daha mi beklesem diyorum gecen ay da kimyasal da boyle cizgi gorundu yine kimyasal olmasindan korkuyorumTeste göre hamilesiniz tahlil verin
Kimyasal gebelikteki yaşadığınız kanama zaten adet kanaması oluyor. Sağlıklısz embriyoyu adetle atıyorsunuz.Kızlar merhaba bundan 1 ay önce kimyasal gebelik yasadim suan adetim 1 hafta gecikti ve idrar testi yaptim sizlerle simsi gorseli paylaşacağım hamile miyim sizce. Kimyasal gebelikten sonra adet olmadan hamile kalan oldumu acil yardim lütfen Eki Görüntüle 3236088
Amin insallah evet 13 martta kanamam oldu kimyasali o sekilde attim suan 20nisan hala olmadim adet test yaotim bu sekil çıktı isteKimyasal gebelikteki yaşadığınız kanama zaten adet kanaması oluyor. Sağlıklısz embriyoyu adetle atıyorsunuz.
Teste gelince de inşaAllah gönlünüzce olsun
Hamilesiniz kan verin insalalh hamilesinizdirKızlar merhaba bundan 1 ay önce kimyasal gebelik yasadim suan adetim 1 hafta gecikti ve idrar testi yaptim sizlerle simsi gorseli paylaşacağım hamile miyim sizce. Kimyasal gebelikten sonra adet olmadan hamile kalan oldumu acil yardim lütfen Eki Görüntüle 3236088
Amin inşallah 1 senedir istiyorum gecen ay kimyasal olunca cok üzüldümHamilesiniz kan verin insalalh hamilesinizdir
Geçmiş olsun bu ay inşallah hayırlı haberi alırsınız sıkıntı etmeyin rabbim herşeyin vaktini ve zamanını bilirAmin inşallah 1 senedir istiyorum gecen ay kimyasal olunca cok üzüldüm
İnşallah yarın kan vereyim bakalim ne cikacak. 1 hafta gecikme var test cizgisi normal mk sizce yoksa çok mu silikGeçmiş olsun bu ay inşallah hayırlı haberi alırsınız sıkıntı etmeyin rabbim herşeyin vaktini ve zamanını bilir
Geç döllenme olabilir bende dördüncü günü bunun gibiyken öğrendim sıkıntı etmeyin kan testi verin bakalım değer kaç çıkacak haberdar edin umarım hayırlı haberi alırsınızİnşallah yarın kan vereyim bakalim ne cikacak. 1 hafta gecikme var test cizgisi normal mk sizce yoksa çok mu silik
Hamilelik belirtisi de hic yok inanir misiniz gecikme olduktan 4gun sonramı öğrendiniz o zaman beta degeriniz kactu pekiGeç döllenme olabilir bende dördüncü günü bunun gibiyken öğrendim sıkıntı etmeyin kan testi verin bakalım değer kaç çıkacak haberdar edin umarım hayırlı haberi alırsınız
Ben 34 le öğrendim bende de hiç belirti yoktu sadece sürekli uyuma hissi yorgunluk hissi vardı sonraki üç ayimda öyle oldu çok şükür kolay bir gebelik yaşadım umarım sizinde öyle olurHamilelik belirtisi de hic yok inanir misiniz gecikme olduktan 4gun sonramı öğrendiniz o zaman beta degeriniz kactu peki
Insallah hamileyimdir hamile olayimda hayirlisiylaBen 34 le öğrendim bende de hiç belirti yoktu sadece sürekli uyuma hissi yorgunluk hissi vardı sonraki üç ayimda öyle oldu çok şükür kolay bir gebelik yaşadım umarım sizinde öyle olur
Bugun sadece belim ağrıdı biraz baskada bsey yokInsallah hamileyimdir hamile olayimda hayirlisiyla
İnşallah canım yarın git kan ver haberdar et merak ettim inşallah iyi haber alırsınBugun sadece belim ağrıdı biraz baskada bsey yok
Amin inşallah haber ederim tabi ama suan adet olacakmis gbi bir karin agrim basladi halsizlestimİnşallah canım yarın git kan ver haberdar et merak ettim inşallah iyi haber alırsın
Hamileliğin ay aylarında öyle ağrılar sancılar oluyor umarım hamilesindir bakalım yarın bir test ver sonuç belli olur zatenAmin inşallah haber ederim tabi ama suan adet olacakmis gbi bir karin agrim basladi halsizlestim
Hamileliğin ay aylarında öyle ağrılar sancılar oluyor umarım hamilesindir bakalım yarın bir test ver sonuç belli olur za
Tammadir yazarım size mutlakaHamileliğin ay aylarında öyle ağrılar sancılar oluyor umarım hamilesindir bakalım yarın bir test ver sonuç belli olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?