Adet gecikmesi ve negatif test

pembegulll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
194
20
13
Merhaba, adetim 4 gün gecikti testim negatif ve doktorada gittim kan testimde negatif. Hiç böyle olmazdı normalde pazar yada pazartesi regl olurum diye hesaplamıştım hala olmadım ve ağrım var belimde karnımda. Sizce neden olabilir? Yardımcı olur musunuz?

Aşkım adet gecikmeleri normal ama eğer hiç gecikmezdim ben diyorsan demek ki bu ay gecikeceksin diğer ay da takip et eger gecikecek olursa mutlaka kadın doğum a git horman dengesizliği olmuş olabilir

Aşkım adet gecikmeleri normal ama eğer hiç gecikmezdim ben diyorsan demek ki bu ay gecikeceksin diğer ay da takip et eger gecikecek olursa mutlaka kadın doğum a git horman dengesizliği olmuş olabilir
Dün kadın doğumda randevum vardı gittim, adet gecikmesi için birşey söylemedi, yani ne yapacam bilmiyorum ne kadar gecikirse tekrar doktora gitmem lazım peki? Farklı ağrımda var, adet olmam gereken günden bu yana tuhaf bir ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…