Adet gecikmesi ve ovülasyon testi

Hayalperestzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
27
4
1
30
Bu ay gonal f yumurta büyütme iğnesi vuruldum doktor yumurtaların büyümüş kendisi çatlar iğneye gerek yok dedi. Adetim 5 gün geçti. 5 gün önce gebelik testim negatifti. Şimdi ovülasyon testi yaptım koyu çift çizgiydi.acaba yumurtalar çatlamayıp kist oluşturduğu için mi çift çizgi çıkıyor

Merhaba. Bende 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet tarihimdi olmadım hala. Ama o arada ovulasyon testi yapmaya devam ettim. C silik olurken T kıpkırmızı oluyordu hep pozitif. Bunun olması gebelik belirtisi diye geçiyor ama ne olacak bilmiyorum. YouTube ve instagramda bir Gebenin günlüğü sayfası var. Ordanda videolara bakabilirsiniz

Benim adetimin 4.gunu negatifti 6.gunu silikti 7.gunu tam Belirgindi

Tekrar yap gebelik testi

Kan verdim negatif çıktı maleseff 11 gün oldu adet olamadım çarşambadoktora gideceğim adet söktürücü içmek istemitorum çarşambaya kadar inşallah adet olurum. Doktora çok kızgınım o kadar emek maddi manevi boşa gitti. Ne yumurta mı takibe aldı ne çatlatma iğnesi verdi hiç umursamadı bide özel diye gereksiz para veriyoruz

Bakarım videoyada inşallah ama ben tam göremedim yumurtlamayı koyu çizgi olurdu bu ay olmadı. Çünkü malesef doktorun dikkat etmemesiyle büyüyüp kist oldu boşyere iğne oldum ve 1000 lira çöpe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…