Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin sonuç için kan verin geç döllenme olabilirArkadaşlar adetim 1 hafta gecikti bugün 2 test yaptım silik çıktı emin olamıyorum yardım edin![]()
Yarın kan testi yapicam teşekkür ederimKesin sonuç için kan verin geç döllenme olabilir
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahYarın kan testi yapicam teşekkür ederim
İnşallah yoktur bu dördüncü bebeğim olucak olursaGüzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Aaa istemiyor musunuz korunurken mi olduİnşallah yoktur bu dördüncü bebeğim olucak olursa![]()
20 aylık bebeğim var emziriyorum hala korunurken olduAaa istemiyor musunuz korunurken mi oldu
Bende istiyorsun sanmistimİnşallah yoktur bu dördüncü bebeğim olucak olursa![]()
Allah olmayanlara versin var olanlar yetiyor olduysa da yapcak bişe yokBende istiyorsun sanmistim![]()
Aaa Rabbimin işi iste ben olsun diye deli gibi çareler ararken siz korunurken hamilesiniz ne diyebilirim ki hakkınızda hayırlısı20 aylık bebeğim var emziriyorum hala korunurken oldu
Neden özellikle çarşamba veya cumageç dollenme olabılır bence decarsamba kan verın bence ^^ bı de cuma ^^
Aminn insallahhAllah olmayanlara versin var olanlar yetiyor olduysa da yapcak bişe yok
Adetim 1 gün geçince yaptım tek çizgi çıktı 1 hafta geçti olmayınca 2 test yaptım ikiside silikInsallah vardir cnm var gibide duruyo. Adetten öncede yapmismiydin ? Gecikmesinimi bekledin ?
Hmmm tmm cnm anladımozellıkle deıl hafta sonu yaptıramazsınız belkı dıye . yarın da cok dusuk cıkar yuksek ıhtımal bı gun barı gecsın ustunden dedım. artıs ıcın de 1 gun ara ıle baktıklarında anlasılıyor da :))
Erken gebelik testimi yapmistin cnm? Bende bügün yaptim adete 5 gün var erken gebelik testi aldim cikmadi ondan sordum cnmAdetim 1 gün geçince yaptım tek çizgi çıktı 1 hafta geçti olmayınca 2 test yaptım ikiside silik
Dördüncü olmasa sıkıntı yok da bide otizmli oģlum var oyuzden pek istemiyorum allah sizde verir inşallah tez zamandaAaa Rabbimin işi iste ben olsun diye deli gibi çareler ararken siz korunurken hamilesiniz ne diyebilirim ki hakkınızda hayırlısı
Yok erken gebelik testi değilErken gebelik testimi yapmistin cnm? Bende bügün yaptim adete 5 gün var erken gebelik testi aldim cikmadi ondan sordum cnm