adet gecikmesi ve test

durueymen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
484
262
103
38
merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum. adetım 2 gun gectı normalde hıc gecıkmezdım ben günü gününe oluyordum. ancak 2 gundur test yapıyorum evde negatif sizce neden boyle oldu ne yapmam gerekiyor. göhüslerim 3-4 gundur cok şiş ve ara ara midem bulanıyor ama adet belirtilerı ıle aynı oldugu ıcın cok fazla baglamayım dıyorum :(

Bu belirtileri bende çok yaşadım çok ilginç şekilde mide bulantılarım artmıştı ama sonuç negatif çok ümitlenme canım . Çok çocuk düşkünü olmama rağmen benim bile moralimi bozuyor negatif olması :/

Bu belirtileri bende çok yaşadım çok ilginç şekilde mide bulantılarım artmıştı ama sonuç negatif çok ümitlenme canım . Çok çocuk düşkünü olmama rağmen benim bile moralimi bozuyor negatif olması :/
ÜMİTLENMİYORUM AMA ADET GECIKMEM NEDEN OLDU DIYE KENDI KENDIME KURUNTU YAPIYORUM. İNŞALLAH BİR MUCIZE OLUR VE HAMILELIK HABERINI SİZE VERIRIM

ÜMİTLENMİYORUM AMA ADET GECIKMEM NEDEN OLDU DIYE KENDI KENDIME KURUNTU YAPIYORUM. İNŞALLAH BİR MUCIZE OLUR VE HAMILELIK HABERINI SİZE VERIRIM

inşallah canım test yaptığında haber et bizi :)

Bende evlatlık bölümlerini okuyordum ya çok üzücü bebişleri yatakta sevgisiz düşününce

inşallah canım test yaptığında haber et bizi :)

Bende evlatlık bölümlerini okuyordum ya çok üzücü bebişleri yatakta sevgisiz düşününce
Allahım isteyen herkese evlat hasreti çektirmesin. biz boyle evlat hasretı cekerken bazen cocugunu atmıs anneler goruyorum ya ne deyım bılemıyorum :(

Bende gec dollenme olmusdu adete 1 hafta kala oldugun biliyordum , ve tam adetin 7ci gunu testde silik cikti, insAllah sendede oyledir , adet gunu ve 4 gun sora bile cilmamisti bende

Bende gec dollenme olmusdu adete 1 hafta kala oldugun biliyordum , ve tam adetin 7ci gunu testde silik cikti, insAllah sendede oyledir , adet gunu ve 4 gun sora bile cilmamisti bende
ayy gercektenmı cok ümitlendım suan inşallah benımde gec dollenmedir. gecıkmeden 1 hafta sonramı bellı oldu senınkı

InsAllah canim hayirli haberler verirsin , cok takilma yalniz ben 4 gun gectiginde gormeyince bile aman bu ayda yok demistim)

InsAllah canim hayirli haberler verirsin , cok takilma yalniz ben 4 gun gectiginde gormeyince bile aman bu ayda yok demistim)
C.TESI EV TASIYACAM ZATEN BU AY ASLINDA COK BEKLEMIYORDUM AMA ILK DEFA GECIKINCE SIMDI ACABAMI DEMEYE BASLADIM

bikac gun bekle tekrar yap cnm moralini bozma hemen..benim 5gun gectikten sonra silik cikti gec dollenmeymis..arkadasimin ablasininda 9. 10. haftaya kadar idrar testleri hep negatif cikti her markayi almislar kactane sonra kanda cikti..

bikac gun bekle tekrar yap cnm moralini bozma hemen..benim 5gun gectikten sonra silik cikti gec dollenmeymis..arkadasimin ablasininda 9. 10. haftaya kadar idrar testleri hep negatif cikti her markayi almislar kactane sonra kanda cikti..
Ayy inşallah öyledir canım çok istiyorum hemde çok ne olur dua et banada. Bi kaç gün daha bekleyecem olmazsam tekrar test yapacam

insallah canim bende de 11aydan sonra aldim haberi anliyorum dua ederim tabiki..sen stress yapma yeter dusunmedigin anda geliveriyo minnos insallah seninledir..

Back
X