ÜMİTLENMİYORUM AMA ADET GECIKMEM NEDEN OLDU DIYE KENDI KENDIME KURUNTU YAPIYORUM. İNŞALLAH BİR MUCIZE OLUR VE HAMILELIK HABERINI SİZE VERIRIMBu belirtileri bende çok yaşadım çok ilginç şekilde mide bulantılarım artmıştı ama sonuç negatif çok ümitlenme canım . Çok çocuk düşkünü olmama rağmen benim bile moralimi bozuyor negatif olması :/
ÜMİTLENMİYORUM AMA ADET GECIKMEM NEDEN OLDU DIYE KENDI KENDIME KURUNTU YAPIYORUM. İNŞALLAH BİR MUCIZE OLUR VE HAMILELIK HABERINI SİZE VERIRIM
Allahım isteyen herkese evlat hasreti çektirmesin. biz boyle evlat hasretı cekerken bazen cocugunu atmıs anneler goruyorum ya ne deyım bılemıyoruminşallah canım test yaptığında haber et bizi :)
Bende evlatlık bölümlerini okuyordum ya çok üzücü bebişleri yatakta sevgisiz düşününce
İnşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin. bakalım eger yarında adet olmazsam kan testıne gıdecemistiyorsan inşallah vardır , bizede dua et lütfen
ayy gercektenmı cok ümitlendım suan inşallah benımde gec dollenmedir. gecıkmeden 1 hafta sonramı bellı oldu senınkıBende gec dollenme olmusdu adete 1 hafta kala oldugun biliyordum , ve tam adetin 7ci gunu testde silik cikti, insAllah sendede oyledir , adet gunu ve 4 gun sora bile cilmamisti bende
Evet canim 3 agustos adet olmam gerekiyorudu 10 agustos teste cikti 11 agustosta kan testinde ciktiayy gercektenmı cok ümitlendım suan inşallah benımde gec dollenmedir. gecıkmeden 1 hafta sonramı bellı oldu senınkı
AYY DUA ET BANADA 1 YILDIR DENIYORUZ CNM İNŞALLAH BENIMDE OYLE OLUREvet canim 3 agustos adet olmam gerekiyorudu 10 agustos teste cikti 11 agustosta kan testinde cikti
C.TESI EV TASIYACAM ZATEN BU AY ASLINDA COK BEKLEMIYORDUM AMA ILK DEFA GECIKINCE SIMDI ACABAMI DEMEYE BASLADIMInsAllah canim hayirli haberler verirsin , cok takilma yalniz ben 4 gun gectiginde gormeyince bile aman bu ayda yok demistim)
Ayy inşallah öyledir canım çok istiyorum hemde çok ne olur dua et banada. Bi kaç gün daha bekleyecem olmazsam tekrar test yapacambikac gun bekle tekrar yap cnm moralini bozma hemen..benim 5gun gectikten sonra silik cikti gec dollenmeymis..arkadasimin ablasininda 9. 10. haftaya kadar idrar testleri hep negatif cikti her markayi almislar kactane sonra kanda cikti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?