Adet gecikmesi ve testte negatif

gulkiz16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
5
0
1
28
Merhabalar :) adetim bugünle beraber 14 gündür gecikiyor 11.gün kan testi verdim 0.1 çıktı değer negatif 12. Gün akşam hafif 3-4 damla kahverengi leke geldi dün gün içinde de geldi lekelenme bu sabah evde test yaptım gene negatif çıktı korkuyorum da bir sorun var mı diye de dizin düşünceniz nedir yaşayan var mı

Merhabaa
14 gün uzun bir süre normalde düzenli adet oluyor musunuz ? Benim de bir kere 10 gün olmayıp sonrasında hamileyim sanıp kan testi de nagatif gelince ilaca başlıcakken olmustum doktor mevsimsel demişti. Geçikmenin 11. günü kanda cok rahat çıkması gerekirdi diye düşünüyorum kötü bi şey olmasada hormonsal yada yine iklimsel şeyler olabilir. Bi kadın doğuma gösterin bence

Arada 3-4 gün gecikme oluyordu dün de gün içinde kahverengi leke geldi tekrardan adetim zannettim ama devamı da gelmedi bugün tekrardan kan testi vericem gene negatif çıkarsa kadın doğuma gideceğim

Benimde şuan öyle bir sıkıntım var bende 8 gün geciktim adet 2 gün gecikti günde test yaptım negadif çıktı çok az bir kan geldi kesildi ama deli gibi beyaz akıntım var halen adet sancısı çekiyorum ama memelerde hiç hasasiyet yok dün gece denedigim hamilelik testini tekrar denedim pozitif oldu ovulasyon yestimde pozitif oldu bende ablamadi

Eklentiler

• 1000044559.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000044558.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 11
Arada 3-4 gün gecikme oluyordu dün de gün içinde kahverengi leke geldi tekrardan adetim zannettim ama devamı da gelmedi bugün tekrardan kan testi vericem gene negatif çıkarsa kadın doğuma gideceğim
Hamilelik istiyorsan da inşallah hamilelik vardır diyeyimm , kan testi sonucunu da yaz valla merak ettim :)

Benimde beyaz akıntım oluyor ve göğüslerimde hassasiyet arttı adetle de aynı belirtiler olduğu için anlayamıyorum da tekrar kan testi vericem bence sende kan testi ver

Benimde beyaz akıntım oluyor ve göğüslerimde hassasiyet arttı adetle de aynı belirtiler olduğu için anlayamıyorum da tekrar kan testi vericem bence sende kan testi ver
Ben Bebek istemiyorum umarım mevsimsel bir gecikmedir çünkü 2 çocuğum var kızım daha 2 yaşında

Hee anladım ama bazen gebelik testlerine güven olmuyor bence kan tahlili yaptırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…