• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve turuncu akıntı??

eslemmce5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
923
723
33
Arkadaşlar selam. Adet öncesi pembe akıntım oldu normale döndü beş gün geçti ve bugün turuncu akıntım oldu. Yaşayan var mı nette falan bişey bulamadım resmen. Test için pazartesiyi bekliyorum heveslenmemek için

Arkadaşlar selam. Adet öncesi pembe akıntım oldu normale döndü beş gün geçti ve bugün turuncu akıntım oldu. Yaşayan var mı nette falan bişey bulamadım resmen. Test için pazartesiyi bekliyorum heveslenmemek için
Adet oldun mu yoksa geciktimi geckti ise gebelk belirtisi adet sonrasi geliosa rahim duvarlarinda kalinti kan birikintisi olmus olmali

2 adet tarihinin ortasinda 4.5 icinde hamile kalirsn zaten iliski gunlerini hatrlarsan

Merhaba benim de adetim 12 gün gecikti bugün açik renk turuncu gibi bi lekelenmem oldu bunu görünce sormak istedim siz hamile miydiniz ya da baska bisey bi durum?

Benim adetim de iki haftayı geçti evde doğal yolla gebelik öğrenme şeysizlerini yaptım hepsinde pozitif çıktı o heyecanla gidip çubuk test aldım sonuç negatif ve şuan bir anda kemiklerime ağrıma girdi ateşim çıktı öksürürken kusuyorum resmen 🙄

Merhaba benim de adetim 12 gün gecikti bugün açik renk turuncu gibi bi lekelenmem oldu bunu görünce sormak istedim siz hamile miydiniz ya da baska bisey bi durum?
Ben hamileyim şuan. Ben adet gecikmemin 6. Gününde görmüştüm ama iltihap olabilir diyenlerde var. 12 gün geciktiyse idrar testinde yüzde yüz çıkar yaptınız mı

Back
X