Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldun mu yoksa geciktimi geckti ise gebelk belirtisi adet sonrasi geliosa rahim duvarlarinda kalinti kan birikintisi olmus olmaliArkadaşlar selam. Adet öncesi pembe akıntım oldu normale döndü beş gün geçti ve bugün turuncu akıntım oldu. Yaşayan var mı nette falan bişey bulamadım resmen. Test için pazartesiyi bekliyorum heveslenmemek için
Sabrede bilirsende 10 gun geciksn bence bekleAdet oldun mu yoksa geciktimi geckti ise gebelk belirtisi adet sonrasi geliosa rahim duvarlarinda kalinti kan birikintisi olmus olmali
Adetim 7 gün gecikti ve ara ara farklı renk akıntılar oldu kırmızı hariçAdet oldun mu yoksa geciktimi geckti ise gebelk belirtisi adet sonrasi geliosa rahim duvarlarinda kalinti kan birikintisi olmus olmali
Zor ama bende hüsrana uğramamak için sabrediyorm:/ bugün kan tahlili vericem inşSabrede bilirsende 10 gun geciksn bence bekle
Kahverengi pembemsi akinti gelirms oda bebek rahme tutunma kanamasi hamile kalmadm hic ama tup bebek yaptiriyorum komsularim soylemistiAdetim 7 gün gecikti ve ara ara farklı renk akıntılar oldu kırmızı hariç
Rabbim güzel haberler nasip etsin ikimize de inşaallah2 adet tarihinin ortasinda 4.5 icinde hamile kalirsn zaten iliski gunlerini hatrlarsan
Ins cok olcak hamileym gibi dusunme uzulme yok die düsün sana suprz olsn insRabbim güzel haberler nasip etsin ikimize de inşaallah
Merhaba benim de adetim 12 gün gecikti bugün açik renk turuncu gibi bi lekelenmem oldu bunu görünce sormak istedim siz hamile miydiniz ya da baska bisey bi durum?Arkadaşlar selam. Adet öncesi pembe akıntım oldu normale döndü beş gün geçti ve bugün turuncu akıntım oldu. Yaşayan var mı nette falan bişey bulamadım resmen. Test için pazartesiyi bekliyorum heveslenmemek için
Ben hamileyim şuan. Ben adet gecikmemin 6. Gününde görmüştüm ama iltihap olabilir diyenlerde var. 12 gün geciktiyse idrar testinde yüzde yüz çıkar yaptınız mıMerhaba benim de adetim 12 gün gecikti bugün açik renk turuncu gibi bi lekelenmem oldu bunu görünce sormak istedim siz hamile miydiniz ya da baska bisey bi durum?
Ağır bi nezle mi acabaBenim adetim de iki haftayı geçti evde doğal yolla gebelik öğrenme şeysizlerini yaptım hepsinde pozitif çıktı o heyecanla gidip çubuk test aldım sonuç negatif ve şuan bir anda kemiklerime ağrıma girdi ateşim çıktı öksürürken kusuyorum resmen![]()
Hiçbir fikrim yokAğır bi nezle mi acaba