Adet gecikmesi ve uyutmayan karın ağrısı

eftelyacandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
11
2
1
19
Adetim 10 gündür gecikti ilk başlarda olurum diye düşündüm ama yaklaşık 7. Günden sonra ağrım şiddetlendi lakin bir farklılık var. Ayakta iken ağrımıyor asla hissetmiyorum ama yatağa girince geceleri ağrıdan duramıyorum, uyuyamıyorum, alt karın ağrım bu. Sizde de oluyor muydu hamileyken ben bekliyorum biraz daha test yapmak için negatif görmek istemiyorum . Göğsüm ağrımıyor ama ucuna çok hafif bastırınca bile acıyor önceden olmazdı bir de bir lokma bile yesem acayip bir şişkinlik var, akıntın şefaf ve çok yoğun geceleri hapşırınca alt karın ağrım şiddetleniyor karnım düşecek gibi oluyor en son adetim 22 eylüldü :(

Son düzenleme:
Bir ara bir ay gelmemişti, o zaman günüm değişmiş 6 kere kan verdim hafta da 2 kere olmak üzere negatif çıkmıştı psikolojime işlemiş bekledikçe beklemek istiyorum sanki :(
o zaman beklemeye devam canım yapacak bişey yok bu belirtiler adet belirtisi aynı zamanda test yapmadan kan testi vermeden gerçek sonucu öğrenemezsınız

o zaman beklemeye devam canım yapacak bişey yok bu belirtiler adet belirtisi aynı zamanda test yapmadan kan testi vermeden gerçek sonucu öğrenemezsınız
Evet adet belirtisi ve hamilelik aynıymış hemen hemen, merak da var ama bilmiyorum. Birinde okudum karnının sol tarafı çok ağrıyormuş soldan tutunmuş bebek, benimde sağ tarafım ağrıyor sabırla beklicem artık biraz daha geçmesini

Back
X