S Slviiiii Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2021 7 1 6 28 26 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #1 Ayın 22 sinde adet olmam gerekiyordu hala olmadim bugun 5. Gün ve uzayan akıntı var gebelik belirtisimidir ?
Ayın 22 sinde adet olmam gerekiyordu hala olmadim bugun 5. Gün ve uzayan akıntı var gebelik belirtisimidir ?
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.517 498 26 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #2 Uzayan akıntı yumurtama belirtisi olur genelde ama bilemedim
S Slviiiii Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2021 7 1 6 28 26 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #3 Slviiiii .!.: Ayın 22 sinde adet olmam gerekiyordu hala olmadim bugun 5. Gün ve uzayan akıntı var gebelik belirtisimidir ? Genişletmek için tıkla... i006 .!.: Uzayan akıntı yumurtama belirtisi olur genelde ama bilemedim Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum aklım karıstı pazartesi anca test yapabilirim catlicam meraktan
Slviiiii .!.: Ayın 22 sinde adet olmam gerekiyordu hala olmadim bugun 5. Gün ve uzayan akıntı var gebelik belirtisimidir ? Genişletmek için tıkla... i006 .!.: Uzayan akıntı yumurtama belirtisi olur genelde ama bilemedim Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum aklım karıstı pazartesi anca test yapabilirim catlicam meraktan
dorothy87 Guru Kayıtlı Üye 3 Eylül 2009 144 140 303 İzmir 28 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Slviiiii #4 Ovulasyonla takip etmediyseniz geç yumurtlama olmuş olabilir bu ay, o yüzden değerlendirmediyseniz bu günleri değerlendirmenizi öneririm, uzayan şeffaf yumurta beyazı kıvamlı akıntı yumurtlamayı gösteriyor olabilir
Ovulasyonla takip etmediyseniz geç yumurtlama olmuş olabilir bu ay, o yüzden değerlendirmediyseniz bu günleri değerlendirmenizi öneririm, uzayan şeffaf yumurta beyazı kıvamlı akıntı yumurtlamayı gösteriyor olabilir