Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba reglim 7 gün gecikti ve bugün geldi regl takvimi kullanıyorum bu takvimde regl donemim yumurtlama haftama denk geliyor çocuk düşünüyoruz, regl olduğum için yumurtlama donemim bir sonraki haftaya mi sarkar yoksa yumurtlamamı regl donemimin içinde mi olucam yardımcı olur musunuz..

Kaç günde bir adet görüyorsunuz
28 günde bir adet gören birisi ortalama 14.gün yumurtlama yaşar 12 16 günleri günleri değerlendirirse hemen hemen çocuk için önemli günler

Bir soru daha sormak istiyorum ben geçen ay ovulasyon testi aldım ancak test sanırım pek iyi bir test değildi 3 çizgi vs çıktı bozuktu sanırım.Önerdiğiniz bir ovulasyon testi var mı ve bu testi nasıl kullanmam gerekiyor ,ben bir önceki testi her gün yapmıştım ama bir çatlama günü bir de yumurtlama günü varmış ben nasıl anlayacağım bunu ..

Bu hafta yumurtlama haftan değil çünkü daha yeni adet oldun Adetin bitsin temizlen 2 gün sonra ovulasyon testine başla. Bir de instagramda birgebeningünlüğü var güvenilir ordan alabilirsin testi hemde kendisi yorumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…