adet gecikmesi yardım istiyorum

Ben hamile olduğumu öğrendiğim ay; adet kanamamı beklediğim gün sadece ki damla kan geldi o gün bugündür de hiç kanamam yok. Yerleşme kanaması dedikleri bir kanama var. Belki gebesindir ve bu yerleşme kanamasıdır. Bir test yap bakalım :)
ilk adet gecikmesi olduğum gün bide dün yaptım ama negatif çıktı idrar testi ama Allah bilir tabi ki .. :) Rabbim hayırlısı ne ise onu versin hastalık vermesinde

Sistit idrar yolu enfeksiyonuyla aynı şey
Balayı hastalığı diye halk arasında isim yakıştırılmış
Balayına çıkmaya gerek yok illa
Cinsel aktif olan kadınlarda görülebiliyor onu kastediyor tabir

yok biliyorum ama öyle denmesi komiğime gidiyor, o yüzden o ismi kullanıyorum :)
İdrar yolu enfeksiyonu ile aynı şey miymiş, ben daha ağır geçirilen durumlara sistit deniyor sanıyordum.

stres yapmış olabilirsiniz buyüzden gecikme yaşanabilir .şöyle 1 hafta sonra falan kan testi yaptırın .en sağlıklı sonuç bu olur sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsunn...

bebek düşünüor iseniz balayı sistisine de dikkat edin derim yeni evli insanlarda sık rastlanır ( balayına gitmeseniz de :KK70: ) ENFEKSİYON DÜŞÜKLERE SEBEPTİR...
çok ama çok cahilim gerçekten bu konularda iyi ki üye olmuşum bi rahatlık geldi :KK16:

stres yapmış olabilirsiniz buyüzden gecikme yaşanabilir .şöyle 1 hafta sonra falan kan testi yaptırın .en sağlıklı sonuç bu olur sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsunn...
amin çok teşekkür edrim

maalesef ülkemizde cinsel eğitim hiç bir yaşta verilmediği için biraz araştıranlar ya da ailesi bu konuda yardımcı olanlar hariç genelimiz cahil yetişiyoruz.
gerçekten o kadar doğru söylediniz ki halbuki Allah'ın verdiği bir şey bu da ama kendim için konuşuyorum utanıp sıkılma herşey var testi bile eşimle utana sıkıla suç işlemiş gibi aldık

Back
X