Adet gecikmesi, yardım kızlar...

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
37
Kizlar adetim 3 gun gecikti, kan testi yaptirdim 0.100 yani negatif, ilk iki gun adet sancisi gibi sancim vardi biraz kasiklarimda batma falan şimdi oda yok sanki bisey geliyo gibi hissediyrum ama gelen biseyde yok. Acaba once negatif cikip sonraki gunlerde pozitif sonuç alan var mı. Hemen doktora gidip adet sokturucude almak istemiyorum yorumlarinizi bekliyorum.

hemen adet sökücü neden alıyorsun ? daha 3 gün gecikmiş benimde normalde gecikmezdi bu ay 4 gun gecikti ama adet oldum yani Dr a gidip sökücü alma bekle gelir

evet çıkardı hem öyle birşey olsa hatta ben test yaptım ardından adet oldum şaka gibi inşallah öteki ay olursun hayırlısı ne ise o olsun

Gec dollenme olabilir diye dusunuyrm cunki adetime 6 ve 8 gun kala iliski oldu yumurtlama gunlerim degildi benim 28.gun sabah gelir erken adet olurum ama gec kanamam 1 defa gecikti kimyasal gebelikti o bu 2.oldu insallah gec dollenmedir kac formda okudum kac kisinin oyle olmus

Geç döllenme de oldu kanda çıkıyor bende çıkmıştı adet günümde yaptırdım hemde. Sende de olsa oran düşük de olsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…