Ben oruç tutmadım ama şehirler arası çok seyahatim oldu acaba onlar mı etkiledi bilemedim. Haftaya iki ay olacak neredeyse. Hep düzensizdi ancak bu kadar gecikmemişti hiç.Aynı sıkıntı bendede var malesef 7 gün geçti. Test yaptım negatif. Ramazandan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Ben bugün test yaptım. Negatifi gördüm. Şimdi kahverengi akıntı geldi. Psikolojik galiba. Test yapmadan önce hamile gibi hissediyodum. Birşeyi stres yapmışsanız ondan da olur. Seyahat de etkiler.Ben oruç tutmadım ama şehirler arası çok seyahatim oldu acaba onlar mı etkiledi bilemedim. Haftaya iki ay olacak neredeyse. Hep düzensizdi ancak bu kadar gecikmemişti hiç.
Dış gebelik gibi durumlarda idrar testinde anlaşılmıyormuş öyle bir durum olmasından tedirginim. Önümüz bayram doktora da çıkamıyorum. Umarım yakın zamanda benim de gelirBen bugün test yaptım. Negatifi gördüm. Şimdi kahverengi akıntı geldi. Psikolojik galiba. Test yapmadan önce hamile gibi hissediyodum. Birşeyi stres yapmışsanız ondan da olur. Seyahat de etkiler.
Ben soğan suyu içecem ama. Kendimiz nasıl anlarız ki onu acabaDış gebelik gibi durumlarda idrar testinde anlaşılmıyormuş öyle bir durum olmasından tedirginim. Önümüz bayram doktora da çıkamıyorum. Umarım yakın zamanda benim de gelir
Kahverengi akıntı geldi çözülemiyo galiba ben içeyim ya olsa testte çıkardı bir hafta geçti.Kan testiyle anlaşılırmış sanırım sadece. Ben de civanperçemini duydum onu deneyeceğim.
Akıntı geldiyse kan da gelir. Maydanoz suyu da kullanabilirsiniz. Bende etkisi henüz olmadı bugün içtim de bende adet belirtisi dahi yok. Ama akıntıdan sonra içilince söktürücü etkisinden dolayı size yardımcı olur.Kahverengi akıntı geldi çözülemiyo galiba ben içeyim ya olsa testte çıkardı bir hafta geçti.
Onun tadını hiç sevmedim ya bi kere 18 gün olmamıştı 2 gün soğan suyu içtim geldi.Akıntı geldiyse kan da gelir. Maydanoz suyu da kullanabilirsiniz. Bende etkisi henüz olmadı bugün içtim de bende adet belirtisi dahi yok. Ama akıntıdan sonra içilince söktürücü etkisinden dolayı size yardımcı olur.
Soğan ona göre daha güzel geldi :) bende polistik over var ona içmiştim 15 güne yakınBen soğanı duymamıştım ilk maydanozu duyunca ondan içtim hemen tadı zorlasa da :)
Dene inşallah olur :)Olmazsa ben de denerim soğan suyunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?