Adet gecikmesi yaşayanlar

ozyel25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
214
97
48
39
Mrb anne olmak isteyen arkadaşlarım. Adetim 1 hafta gecikti. Idrar testlerim negatif. kasıklarımda saniyelik hafif sancı ve gaz var. Ayın 19 unda dedemi kaybettim sitrestendir dedim ama 7 gün oldu. Sabahları idrarım çok koyu renkte ve sürekli sarı akıntım var.ama hamileliğe dair hiç belirti yok.stresten adet en fazla ne kadar gecikirki. Bende bebek sahibi olmak istiyorum

Ya idrar koyulugu ve sarimsi akinti bendede var adet gunumu bekliorum test icin iki gun sonra.bence sende bikac kez tekrarla testi

Teşekkür ederim dostlar sağolsun. Pazartesiye randevu aldım. Bugün kasıklarımda ağrı ve belimde ağrı arttı. 8.gün adetim gecikeli bugün sigara kullanıyorum bir kere içtim iki kere kustum. Umarım hamileyizdir.

Yaa hadi insallah sonuclari bekliyorum burdan

Şuan hastanedeyim kan sonucumu bekliyorum doktor ultrasonda baktı ama yenisiyse görünmez dedi. Sağ ve Sol tarafta 2 cm lik kiste varmış. Kan testinde belli olur sanmıyorum ama inş ben yanılırım dedi. Off beklemek çok zor sabah o kadar üzüldüm ki hamileleri görünce Ağladım. Rabbim ol derse oluverir umarım bizimde yüzümüzü güldürür

Merhaba öncelikle başın sağolsun .
Kızlar aynı sorun bendede var 2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor guatr yüksek versiyonu var bende hap kulaniyorum baya düştü eskiye göre adetin 15 gün gecikti şimdiye kadar bu kadar gecikmedi hiç 4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı kafayı yicem artık bendede sarı akıntı var hatta her seferinde Adet oldum diye koşuyorum lavaboya ama sadece akıntı var bu ara çok gazım var ve karnımda şişkinlik var sert yani arada midemde bulanıyor benim gibi olupta hamile olan varmi ne düşüncegimi şaşırdım yardım edin

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 3 senedir evliyim bebek için çok uğraştık ama olmadı adetim 5 gecikti sabah dün latığım testi dayanamayıp yaptım ve çift çizgi çıktı çok şaşkınım hala çift çizgiyi gördüğüme inanamıyorum pazartesiyi iple çekiyorum inşallah gerçekten hamileyimdir allah isteyen herkeze nasip etsin bu duygu

Pelin çok sevindim canim inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…